GlobalRize op Opwekking

»»GlobalRize op Opwekking

GlobalRize op Opwekking

GlobalRize met stand aanwezig op Opwekking

Van 2 tot en met 5 juni 2017 organiseerde Stichting Opwekking voor de 47e keer de jaarlijkse Pinksterconferentie, in de volksmond aangeduid als ‘Opwekking’. Op deze conferentie, waar onder andere samenkomsten en seminars werden gehouden, organiseert Missie Nederland een heuse beurs voor organisaties met een Bijbelse missie. Ook GlobalRize had de beschikking gekregen over een stand in de MissionExpo.

De stand werd van vrijdagavond tot maandagmiddag door verschillende medewerkers bemensd. De crew heeft een paar drukke, maar mooie dagen achter de rug. Wij hopen en bidden dat onze aanwezigheid op ‘Opwekking’ zal bijdragen aan meer bekendheid en uitbreiding van ons werk, en daarmee de uitbreiding van Gods koninkrijk.

 

De stand en crew van GlobalRize op Opwekking

By |2017-06-09T22:07:40+00:00juni 9th, 2017|
BLIJF OP DE HOOGTE!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang onze tweemaandelijkse nieuwsbrief.
Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. 
close-link