Oldebroek staat op 25 mei 2018 in de schijnwerpers: GlobalRize organiseert dan samen met Sport- en Gezondheidscentrum Contour de GlobalRize Contour Loop. Een geweldig evenement voor jong en oud!

 

Het evenement GlobalRize Contour Loop bestaat uit drie onderdelen: hardlopen voor kinderen, wandeltochten en een halve marathon.

Kinderen rennen door Oldebroek

Speciaal voor de kinderen zullen er twee hardlooproutes door het centrum van Oldebroek zijn. Een leuke uitdaging voor alle kinderen! Er is een route van 800 meter en een van 2 kilometer. Voor alle kinderen is er een prijsje! De snelste kinderen krijgen een extra prijs.

Wandeltochten

Liefhebbers van wandeltochten kunnen hun hart ophalen aan een tocht van 10 of 21 kilometer. Zij kunnen starten vanaf 13:30 uur en onderweg verschillende rustpauzes inlassen, om te kunnen genieten van de mooie omgeving van Oldebroek.

Halve marathon

Voor de echte bikkels is er een heuse halve marathon. Dit zal de eerste halve marathon van Oldebroek zijn! De route van  21 kilometer zal door en om Oldebroek lopen. Een echte uitdaging voor de fanatieke hardlopers!

Is deze afstand iets te ver? Aan andere enthousiaste hardlopers wordt een afstand van 5 of 10 kilometer aangeboden. De start zal zijn rond 19.00 uur in het centrum van Oldebroek.

Meedoen?

U kunt zich hier inschrijven via de website van GlobalRize.

 

Sponsors gezocht!

Om de kosten voor de organisatie van het evenement zo laag mogelijk te houden, maken wij gebruik van vrijwilligers.

Daarnaast zijn wij op zoek naar sponsors. Sponsoren kan door financiële middelen of het ter beschikking stellen van goederen. Voor een bedrag van €100,- wordt uw (bedrijfs)naam in alle berichtgevingen rondom de GlobalRize Contour Loop genoemd. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing. Andere mogelijkheden zijn een advertentie in een huis-aan-huisfolder, een spandoek of andere reclame-uitingen langs het parcours.

Wilt u dit prachtige evenement in Oldebroek sponsoren? Neem dan contact op met Frans de Lange of Gerard van der Velde.