Via de gratis online bijbelcursus kwam een medewerker van GlobalRize in contact met Hossain. Op jonge leeftijd heeft hij ooit eens een Jezus-film gezien op de basisschool. Het viel hem op dat mensen in Bangladesh niet positief reageren op Jezus. Bij Hossain blijft Jezus altijd een bijzondere plek houden in zijn hart. Nog steeds heeft hij dromen die over Jezus gaan. Hossain is een geheime gelovige. Hij gelooft in Jezus, maar houdt het verborgen voor zijn omgeving. Toen hij in de bijbelcursus het hoofdstuk over het lijden en sterven van Jezus las was hij zo ontroerd dat de tranen over zijn wangen liepen. De mentor van de bijbelcursus zei dat dit komt omdat Hossain van Jezus houdt. Hij zou graag naar de kerk willen, maar kan dat niet doen omdat zijn familie zeer toegewijde moslims zijn. Hossain kiest ervoor om niet naar de kerk te gaan en zich niet te laten dopen. Als hij dat wel doet, dan zal zijn familie hem vervolgen. Hossain wil over Jezus vertellen binnen de moslimgemeenschap. Hij hoopt en bidt dat God in zijn land de cultuur van haat, nijd en afgunst omvormt naar dat mensen elkaar iets gunnen. Via de online bijbelcursus kan GlobalRize geheime gelovigen toerusten vanuit de Bijbel en aanmoedigen om aansluiting te zoeken met geloofsgenoten.

Help geheime gelovigen om Jezus beter te leren kennen en steun het werk van GlobalRize.