Het chat-team heeft met spoed medewerkers nodig!

Kijk voor meer info over deze functie op: https://www.globalrize.nl/vacatures/chat-medewerker/

Deze week is er om onverklaarbare reden naar honderden mensen via de chat en artikel verstuurd over de Heilige Geest. Ook naar mensen die niet geabonneerd zijn op de daily articles. Dit leverde honderden extra reacties op, 20 per minuut! Hoewel dit extra werk betekent voor het chat-team, is het gevolg positief: mensen zijn blij met het artikel dat ze ongevraagd kregen toegestuurd. De oorzaak ligt bij Facebook, God gebruikt dit ten goede!

Een reactie van iemand:
Thanks you very much. I didn’t ask to be sent this but it’s amazing that 2 days ago I prayed for Holy Spirit, I prayed God show me how to work in the Holy Spirit. Your article u sent me is timely. It’s good I study each area. As I write this my eyes fill with tears and I don’t no why. I cried when I began at Love. U are truly blessed thank you again. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Help het chat-team om de honderden (deze week duizenden) gesprekken via de chat te kunnen voeren.