Sinds kort is GlobalRize gestart met een nieuw concept, namelijk het Ondernemersplatform GlobalRize. Hiermee willen we een positief christelijk netwerk vormen van ondernemers en mensen in het zakenleven. Deelnemers aan dit platform kunnen op deze manier actiever betrokken zijn bij de missie van GlobalRize om de wereld te bereiken met het evangelie. De nadruk zal liggen op kennis delen, informeren en waardevolle ontmoetingen creëren.

Samen betrokken bij de zending

Zoek jij als ondernemer of zakenman een mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij de wereldwijde online zending? Via het Ondernemersplatform GlobalRize ontvang je elk kwartaal een update van de ontwikkelingen in ons werk en ieder jaar word je bezocht door iemand van het management. Je raakt betrokken in een interessant netwerk van christelijke ondernemers die hart voor de zending hebben. Twee keer per jaar staat er een ontmoeting op het programma met de andere deelnemers waarbij je kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een tweemaandelijks ontbijt in de buurt van je woonplaats in een kleine setting.