Onze belangrijkste Facebookpagina Biblword bereikt de laatste 20 dagen een buitengewoon aantal mensen. Het gaat om een gemiddelde stijging van 1.3 miljoen mensen per dag. Hierdoor is het bereik deze dagen met 25 miljoen toegenomen ten opzichte van de 20 dagen ervoor.

Groei van 72%

Dit soort stijgingen in bereik zijn vaak slecht te verklaren, omdat Facebook haar algoritme niet vrijgeeft. Het is echter wel zeer opmerkelijk. Tot en met 8 mei was het bereik vrij constant rond de 500.000, maar op 9 mei groeide het in één dag naar ruim boven de miljoen, met daarna pieken tot 2.5 miljoen. Over de laatste twintig dagen hebben we het over een procentuele stijging van 72%.

Video grootste stijger

De stijging zit hem volledig in organisch bereik. Dat betekent dat we er geen geld voor betalen, maar dat de populariteit van onze berichten de oorzaak is. Met name video’s doen het erg goed. Dit benadrukt maar weer hoe belangrijk de kwaliteit van onze afbeeldingen en video’s is.

Help ook mee

Graag willen we ons bereik verder vergroten door meer in te zetten op video. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen assisteren bij het maken van ondertitels. Meld je nu vrijblijvend aan.