De onstuimige groei die we als organisatie doormaken, is mooi om te zien, maar stelt ons ook voor uitdagingen. De laatste weken groeit onze pagina Biblword zo sterk dat het aantal chatgesprekken extreem toeneemt. Een grote zegen, maar het chatteam heeft grote moeite om al deze gesprekken te verwerken.

Noodkreet op Facebook

Dit liep dusdanig uit de hand dat Catharinus twee weken geleden moest besluiten de chat op zondag te sluiten. Hij plaatste hierover een noodkreet op Facebook. Ook werd besloten om op de Zoeklicht dag en de Opwekking conferentie onze focus volledig op vrijwilligers te leggen in plaats van op donateurs.

Bijzondere verhoring

Nu, in de week na Opwekking, kan teruggekeken worden op een bijzondere periode. Sinds begin juni hebben 180 mensen zich aangemeld om een taak bij GlobalRize te gaan vervullen. De vele chatters, mentors en andere vrijwilligers die zich hebben aangemeld, zijn een zegen en een impuls voor ons internationale werk.

Nieuwe kansen

De komende tijd staan we voor de taak om al deze mensen een plek te geven binnen de organisatie. Dit vraagt wijsheid en inzicht en kost ook tijd. God heeft ons meer gegeven dan waar we om vroegen. Dat maakt dankbaar en biedt nieuwe kansen voor het evangelie.

Zending-in-uitvoering
Opwekking-2019