Eind mei mochten we berichten over een indrukwekkende stijging in bereik. De dagelijkse toename van het aantal likes ging hierdoor ook de lucht in. Sinds vandaag zijn we de grens van 4 miljoen likers gepasseerd.

Wekelijks +16.5K likes

Een mijlpaal en een mooi moment om terug te kijken. Op 24 april 2018 bereikten we het punt van 3 miljoen likes. Het heeft dus ongeveer 14 maanden geduurd, wat neerkomt op 71.500 likers extra per maand, of 16.500 per week.

Wat draagt dit bij aan het evangelie?

Doordat we blijven groeien, bereiken we ook steeds meer mensen met onze berichten. Het bereik van de afzonderlijke berichten wordt hierdoor groter en ook de chatgesprekken die hieruit voortkomen nemen toe. We brengen dus steeds meer mensen het evangelie.

Betere reputatie biedt meer mogelijkheden

Een bijkomend effect kan zijn dat Facebook onze pagina positiever gaat waarderen doordat we in een hogere categorie vallen. Dit soort dingen zijn heel ondoorzichtig, maar we hebben in het verleden wel gezien dat het aantal chatters extreem toenam doordat we een bepaalde grens passeerden.

Hoe nu verder?

We hopen dat de pagina blijft groeien en dat er steeds meer mensen tot Jezus geleid mogen worden op deze manier. Om onze activiteiten te blijven voortzetten zijn gebed en financiële steun onmisbaar.