De christelijke muziekvereniging Concordia uit Oldebroek gaat het beroemde stuk Missa Katharina van Jacob de Haan ten gehore brengen. Naast het verzorgen van een mooie uitvoering heeft dit concert een bijzonder doel. Omdat Concordia zending en evangelisatie een warm hart toedraagt, willen ze hiermee het werk van GlobalRize ondersteunen. De opbrengst komt volledig ten goede aan ons evangelisatiewerk!

Projectkoor

Voordat de uitvoering zaterdag 23 november kan plaatsvinden, zal er eerst een projectkoor opgezet worden. Dit koor oefent een aantal keer onder leiding van Jaap Musschenga, de dirigent van het orkest. De bekende sopraan Fardau van der Woude zal haar medewerking aan het benefietconcert verlenen.

Aanmelden

Er is nog voldoende ruimte voor mensen die mee willen zingen in het projectkoor. Tot 9 september is het mogelijk om je aan te melden. Het zou mooi zijn als veel mensen gaan meezingen in dit koor. Op onze pagina globalrize.nl/concordia is alle informatie te vinden en kun je jezelf ook aanmelden.