Deze maand zijn we gestart met een speciaal sponsorprogramma waarbij je een evangelist in India of de Filipijnen kunt ondersteunen. Het doel hiervan is om betrokkenheid te creëren en de betrokken evangelist meer mogelijkheden te geven.

Financiële ondersteuning

Het is in deze landen vaak lastig om aan de juiste hulpmiddelen zoals een laptop te komen. Ook is het moeilijk om een gezin fatsoenlijk te onderhouden, waardoor er vaak weinig tijd overblijft voor zending en evangelisatie. Het sponsoren van een evangelist biedt op deze manier ruimte aan de uitbreiding van het zendingswerk.

Betrokkenheid bij het werk

De betrokkenheid die bij dit sponsorprogramma hoort, is net zo belangrijk. Door regelmatig iets te horen over het werk van ‘jouw’ evangelist, blijf je op de hoogte, kun je meebidden en gaat de nood van de medemens meer leven. Het is ook mogelijk om een persoonlijk bericht te sturen ter bemoediging.