Vandaag mochten we een mijlpaal bereiken met onze Spaanstalige Facebookpagina Palabras Biblicas. Binnen 11 maanden zijn er 300.000 likers bijgekomen waarmee de pagina is gegroeid van 500.000 naar 800.000 likes.

Wereldwijde evangelieverkondiging

Palabras Biblicas is de Spaanse tegenhanger van Biblword en met deze pagina worden mensen in de hele Spaanstalige wereld bereikt met het evangelie van Jezus Christus. Iedere dag worden afbeeldingen met Bijbelteksten geplaatst en ook clips uit de Jezusfilm worden gebruikt bij dit zendingswerk. In de maand juli zijn er 210 gesprekken via Messenger gevoerd en hebben ruim 1600 mensen zich ingeschreven voor een Bijbelcursus.

Groei in Midden- en Zuid-Amerika

Sinds januari 2018 maakt Palabras Biblicas al een stormachtige groei door. De pagina werd aan het begin van dat jaar leuk gevonden door ongeveer 320.000 mensen en is daarna gemiddeld iedere maand met 24.000 mensen gegroeid. En vandaag mocht dus officieel de 800.000 likes behaald worden. Mexico, Venezuela en Argentinië zijn daarbij samen goed voor meer dan 370.000 likes.

Laten we bidden dat God dit werk wil zegenen!