Van 8 t/m 15 november 2019 is het de week van de mediawijsheid, met het thema ¨Aan of uit¨? In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken: nog even appen voor het slapen, of toch niet? Laat je je kind even alleen met de laptop, of wil je er continu bij zijn?

Internet kan enorm zegenrijk worden gebruikt voor het online brengen van het evangelie. Het is makkelijker dan ooit geworden om contacten te leggen en te onderhouden. Maar er kleven ook gevaren aan internet. Ouders worstelen met de vraag hoe ze hun kinderen op een verantwoorde manier met online media om laten gaan.

GlobalRize denkt mee

Door middel van een interactieve avond over internet bij jou in de kerk gaan we in gesprek over mediaopvoeding. Hierbij gebruiken we enkele korte video’s, kijken we naar Bijbelse principes en spelen we groepsgewijs het spel ‘FF Offline’.

Verder laten we je tijdens deze avond kennismaken met het werk van GlobalRize aan de hand van een aantal getuigenissen. Wat houdt internetzending nou concreet in en voor wie is dit weggelegd?

Al met al een zeer leerzame, veelzijdige en gezellige avond, geschikt voor volwassenen en jongeren!

Geïnteresseerd? Ga voor meer informatie naar Interactieve avond over internet bij jou in de kerk?.