Pastor Perry en ik (zijn vrouw Rita) zijn allebei op leeftijd. We baden tot God om ons een bediening te geven die bij onze situatie past. En toen kwam GlobalRize op ons pad via een van onze contacten. Dit is de bediening waar wij aan mee willen werken: mensen online bereiken met het evangelie. Terwijl we gewoon thuis zijn, kunnen we door dit online werk onze God dienen.

Dit is een getuigenis van Rita, een van onze trouwe werkers uit de Filipijnen. We zijn ontzettend blij met haar in ons sponsorprogramma. Ondanks haar problemen om soms niet te kunnen werken via haar laptop, doet ze er alles aan om via haar telefoon de mensen in de chat te kunnen beantwoorden.

Ze is een grote zegen voor het werk in de chat en haar collega’s. Wat zou ze blij zijn met een sponsor om haar te ondersteunen in dit belangrijke werk. Het persoonlijke contact tussen haar en haar sponsor zal haar bemoedigen én de sponsor tot vreugde zijn. Ze is zo’n warm en liefdevol persoon! We gunnen haar van harte een sponsor.

Lees het getuigenis van Rita Sena.

Om haar te sponsoren:

  1. Ga naar Sponsor een evangelist op de Filipijnen
  2. Scroll naar het kopje ¨Doe nu mee!¨
  3. Selecteer haar naam en vul je gegevens in