In het Franse team zijn de nodige zaken veranderd. Freddy De Gouanou Souemi is taalteamleider geworden. Hij is afkomstig uit Ivoorkust en gepassioneerd voor het werk van GlobalRize. Vorig jaar heeft hij zijn master algemene taalkunde afgerond en nu stuurt hij het team van Franstalige mentoren aan.

Verwachtingen

Dit jaar verwachten we de reeds vertaalde artikelen op een Franse website te plaatsen. Freddy zal 3 medewerkers inwerken om nieuwe dingen op de Franse Facebook- en Instagram-pagina te zetten. Ook wordt het chatten met mensen opgepakt om ze te helpen met geloofs- en levensvragen. Op de cursuspagina willen we dit jaar de cursus over het leven van Jezus aanbieden.

Ondersteuning

Freddy heeft plannen om op pastorconferenties en onder studenten en kerken het netwerk uit te breiden en internetzending te promoten. We vragen gebed voor deze jonge teamleider en zijn team om deze dromen en plannen te verwezenlijken. Vanuit GlobalRize krijgt Freddy coaching en online marketing ondersteuning.

Meehelpen

Het team in Ivoorkust is arm en wordt ondersteund in de kosten voor hun internetaansluiting. Wil je meehelpen om dit mogelijk te maken?

Doneren