Deze maand willen wij Kanti Dhavale (naam gefingeerd) onder de aandacht brengen. Ze wacht al maanden op een sponsor. Kanti heeft zich ontzettend dienstbaar getoond en is heel betrouwbaar gebleken. Een stille kracht in de chat waar je van op aan kunt.

Voor €20,- per maand ontvangt ze een bijdrage als tegemoetkoming in de kosten voor internetgebruik. Help jij haar? Dit is haar getuigenis.

Getuigenis Kanti

Ik verloor mijn moeder toen ik heel klein was en mijn broer stierf een paar weken na mijn moeders dood. Op een keer nodigde mijn tante mij uit voor een bijeenkomst bij haar thuis. Hier ontmoette ik de voorganger van die dienst en ik raakte diep onder de indruk van zijn boodschap. God raakte mijn hart aan en ik werd vervuld met de Heilige Geest. Ik bleef de diensten regelmatig bezoeken en in 2000 bij een jongeren-seminarie heb ik mijn leven gewijd aan Jezus Christus. Hier heb ik berouw getoond en ontving ik Jezus als mijn persoonlijke redder.

De financiële situatie van mijn gezin was erg slecht en we stonden voor een crisis, maar God luisterde naar mijn gebeden en alle schulden van mijn vader werden betaald. Dit had een grote impact op mijn leven evenals op dat van mijn familie. Dit heeft mij gesterkt in de belofte om God op alle mogelijke manieren en met heel mijn hart te dienen. Ik begon in de kerk te dienen door te zingen, te leiden en het evangelie en mijn persoonlijke getuigenis te delen. Ben jij degene die Kanti wil sponsoren? We gunnen het haar zo. Op dit moment gaat er iemand vanuit GlobalRize naar India om een aantal collega’s te ontmoeten waaronder Kanti.

Sponsor Kanti Dhavale

(Scroll naar beneden en selecteer haar naam in het formulier.)