Afgelopen vrijdagavond was de eerste lokale bijeenkomst van mentoren van Palabras Bíblicas (het Spaanse Bijbelwoord), die in de stad Trujillo in Peru wonen. De laatste maanden is het aantal mentoren in die stad gegroeid naar 7 mentoren voor de Spaanstalige online cursussen. Sinds de start van het platform zijn er ruim 31.000 inschrijvingen geweest en hebben 1737 mensen een cursus helemaal afgemaakt. Verschillende van hen werden doorverwezen naar een lokale kerk.

Het doel is om met deze groep maandelijks bij elkaar te komen om elkaar te helpen, te bemoedigen en te bidden voor de cursisten. Daarnaast wil deze groep actief de cursussen gaan promoten in lokale kerken en evenementen in Trujillo, een stad in Noord-Peru met bijna een miljoen inwoners. Daarmee hopen ze aankomende maand te starten.

Het is een groot verlangen dat er ook in andere landen en steden in Latijns-Amerika teams ontstaan die ‘schouder aan schouder’ op kunnen trekken in de verspreiding van Gods Woord, het discipelen voor Jezus en het versterken van de lokale kerk.

Bid je mee voor een groeiende impact in het leven van vele Spaanstaligen in Latijns-Amerika en wereldwijd?