Op zaterdag 28 maart is de jaarlijkse GlobalRize-dag. Op deze dag willen we jullie een kijkje laten nemen in de keuken van GlobalRize.

Digitaal Dichtbij

Via internet komen we vaak in contact met mensen die anders niet of nauwelijks te bereiken zijn met het Evangelie. Mensen kennen bijvoorbeeld geen christenen in hun omgeving, of ze wonen in een “gesloten” land.

Met berichten op social media en onze websites, persoonlijke gesprekken, en 1-op-1 begeleiding via één van onze Bijbelcursussen komen we dicht bij mensen, die normaal gesproken ver van ons af staan. Hoe dit werkt laten we graag zien op deze dag.

Daarnaast zijn er ook 5 verschillende workshops, een lunch, en een kinderprogramma. De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst in verband met de catering. Bekijk voor meer informatie en aanmelden onze GlobalRize-dag pagina.

UPDATE: helaas kan de GlobalRize-dag niet doorgaan vanwege de afgekondigde maatregelen in verband met het Corona-virus. Mogelijk dat de dag op een later moment alsnog georganiseerd kan worden.