De Instagram-pagina van Biblword krijgt sinds kort een enorme “boost” door onze nieuwe collega Charlotte Visser. Lees hier haar getuigenis over hoe ze geroepen werd door God en toen meteen (in haar pyjama!) op zoek ging naar een kerk in de buurt. Plus een klein tipje van de sluier over haar plannen met Instagram …

Getuigenis Charlotte

Hoi Hoi!

Ik ben Charlotte Visser, 24 jaar jong en 2 jaar getrouwd met een fantastische zoon van God.

Als kind ging ik naar een christelijke basisschool waar ik God heb leren kennen als mijn beschermer. Helaas is door een traumatische gebeurtenis dat beeld veranderd en ben ik afgedwaald naar een leven waarin ik tegen God was.

Jaren gingen er voorbij tot ik op mijn 21e een droom kreeg: “You are called by God.” Zo snel als dat ik kon maakte ik dat ik het huis verliet en ben ik in de bus gaan googlen op een kerk in de buurt. Nog in mijn pyjama belandde ik in een Evangelische gemeente waar ik enorm welkom was. Ze begonnen met aanbidding. Enig idee hoe de dienst zich opende? “You called me out upon the waters, the great unknown where feet may fail” (Oceans, Hillsong).

In volle verbazing dat dit lied de tekst droeg waarmee ik wakker werd, barstte ik in tranen uit, hief ik mijn handen op, en gaf ik ter plekke mijn hart aan God. Op een gegeven moment brak de preek aan. “Vandaag beginnen we met een nieuw 2 maanden thema”, begint hij; “Being called by God.” Sinds deze dag ben ik opslag christen geworden en is mijn leven compleet veranderd.

Vrijwilliger bij GlobalRize

Momenteel zijn we 3 jaar verder, heb ik een herstelproces van mijn oude leven doorstaan, en vind ik rust in het schrijven en zingen van aanbiddingsliederen.

Toen ik in de periode van “verwerking” thuis zat ben ik mij gaan verdiepen in het leven van social media. Zo had ik een beauty-business via Instagram opgezet en heb ik de krachten en zwakke plekken van dit platform leren kennen, tot ik uitkwam op Biblword – en dus GlobalRize ontmoette. Ik begon met het liken en commenten van reacties onder de posts en al gauw werkte ik mee in de DMs (chat).

Ik voelde een enorm enthousiasme voor het vrijwilligerswerk waaraan ik zojuist was begonnen en besloot om eens op kantoor langs te komen. Ik was tenslotte wel erg benieuwd naar wie er precies achter deze pagina zaten!

Teamleider Instagram

Eenmaal aangekomen werd ik hartelijk verwelkomd en raakte ik in gesprek met de vriendelijke kantoorleden – een klik voelde ik meteen. “Hier zou ik wel elke dag langs willen komen!”, dacht ik nog. En ja hoor, na een paar serieuze gesprekken was ik onverwachts diezelfde dag ineens kantoor lid geworden van GlobalRize! Hier staat de nieuwe Teamleider Instagram :).

Ik ben erg gedreven om met dit platform mooie dingen te ondernemen. Er zijn al heel wat ideeën op tafel gelegd waar we nu druk mee bezig zijn.

Zo is onlangs de BIO veranderd en zal de feed van @insta_biblword vanaf mei 2020 een nieuw jasje krijgen waarin de identiteit natuurlijk hetzelfde blijft, namelijk online evangeliseren. De pagina gaat komend seizoen een start maken in IGTV – een tabblad in de Instagram app waar je video’s kunt plaatsen die langer zijn dan 1 minuut. Hierbij kun je denken aan serieuze bijbeloverdenkingen, korte scholingen, het beantwoorden van levensvragen, clips van de Jezus film, en creatieve manieren om het evangelie te verkondigen. Ook zullen er live video’s komen om te bidden en aanbidden. Kortom, #Can’tWait #SuperExcited

Kriebelt het bij jou nu ook al en wil je deel zijn van deze pagina? Schrijf je dan in via onderstaande knop en we nemen contact met je op om eens te kijken hoe jij kunt bijdragen in dit mooie avontuur!

Yes! Ik doe mee met het Instagram-avontuur!