De Instagram-pagina van Biblword krijgt sinds kort een enorme “boost” door onze nieuwe collega Charlotte Visser. Lees hier haar getuigenis over hoe ze geroepen werd door God en toen meteen (in haar pyjama!) op zoek ging naar een kerk in de buurt. Plus een klein tipje van de sluier over haar plannen met Instagram …

Getuigenis Charlotte

Mijn naam is Charlotte Visser en ik ben 24 jaar. Sinds 2018 ben ik getrouwd met een fantastische zoon van God. Als kind ging ik naar een christelijke basisschool waar ik God heb leren kennen als mijn beschermer. Helaas is door een traumatische gebeurtenis dat beeld veranderd en dwaalde ik op mijn dertiende af naar een leven waarin ik tegen God was.

Jaren gingen voorbij. Inmiddels was ik naar het buitenland verhuisd. Op mijn 21e kreeg ik opeens een droom waarin ik de boodschap hoorde: You are called by God, – God roept jou. Ik nam niet de moeite om me aan te kleden en ben in mijn pyjama meteen vertrokken en in de bus gaan googlen naar een kerk in de buurt.

Ik belandde in een evangelische gemeente waar ik enorm welkom was. Ze begonnen met aanbidding. Enig idee hoe de dienst begon? ‘You called me out upon the waters, the great unknown where feet may fail’ (Oceans, Hillsong).

Ik was helemaal van mijn stuk gebracht: dit lied bevatte de tekst die ik in mijn droom gehoord had! Ik barstte in tranen uit, hief mijn handen op en gaf ter plekke mijn hart aan God.

Vrijwilliger bij GlobalRize

Momenteel zijn we drie jaar verder, heb ik een herstelproces van mijn oude leven doorstaan, en vind ik rust in het schrijven en zingen van aanbiddingsliederen.

Toen ik in een periode van ‘verwerking’ thuis zat ben ik mij gaan verdiepen in social media. Zo had ik een beauty-business via Instagram opgezet en heb ik de krachten en zwakke plekken van dit platform leren kennen, tot ik uitkwam op Biblword – en dus GlobalRize ontdekte. Ik begon met het liken en commenten van reacties onder de posts en al gauw werkte ik mee in de DMs (chat).

Ik voelde een enorm enthousiasme voor het vrijwilligerswerk waaraan ik zojuist was begonnen en besloot om eens op kantoor langs te komen. Ik was ten slotte wel erg benieuwd naar wie er precies achter deze pagina zaten!

Teamleider Instagram

Eenmaal aangekomen werd ik hartelijk verwelkomd en raakte ik in gesprek met de vriendelijke kantoorleden – een klik voelde ik meteen. ‘Hier zou ik wel elke dag langs willen komen!’, dacht ik nog. En ja hoor, na een paar serieuze gesprekken was ik onverwachts diezelfde dag ineens kantoormedewerker geworden van GlobalRize! Hier staat de nieuwe Teamleider Instagram :).

Ik ben erg gedreven om met dit platform mooie dingen te ondernemen. Er zijn al heel wat ideeën op tafel gelegd waar we nu druk mee bezig zijn.

Zo is onlangs de BIO veranderd en zal de feed van @insta_biblword vanaf mei 2020 een nieuw jasje krijgen waarin de identiteit natuurlijk hetzelfde blijft, namelijk online evangeliseren. De pagina gaat komend seizoen een start maken in IGTV – een tabblad in de Instagram app waar je video’s kunt plaatsen die langer zijn dan één minuut. Hierbij kun je denken aan serieuze bijbeloverdenkingen, korte scholingen, het beantwoorden van levensvragen, clips van de Jezus film, en creatieve manieren om het evangelie te verkondigen. Ook zullen er live video’s komen om te bidden en aanbidden. Kortom, #Can’tWait #SuperExcited.

Kriebelt het bij jou nu ook al en wil je deel zijn van deze pagina? Schrijf je dan in via onderstaande knop en we nemen contact met je op om eens te kijken hoe jij kunt bijdragen in dit mooie avontuur!

Yes! Ik doe mee met het Instagram-avontuur!