Lees hieronder een brief van onze operationeel directeur Frans de Lange.

Het jaar 2019 was een mooi jaar was voor GlobalRize. Er is hard gewerkt door een groot aantal mensen om wereldwijd het evangelie bekend te maken. We mochten heel veel mensen over de hele wereld inspireren, bemoedigen en onderwijzen uit Gods woord.

Het aantal (vrijwillige) medewerkers groeide van 220 naar 364 en ze hebben handenvol werk! Over de hele linie is ons werk in het afgelopen jaar verdubbeld. We zagen een hele snelle groei bij She Rises maar ook bij een aantal andere pagina’s in diverse talen. We mochten ons werk uitbreiden naar het Swahili, het Nepalees, het Roemeens, het Telugu en het Farsi. Vijf nieuwe talen met veel kansen. Een snelle groei zagen we ook bij het chatwerk. Zelfs zozeer dat we het geregeld niet bij konden houden. In totaal zijn er chatgesprekken gevoerd met meer dan 134.000 mensen wereldwijd. Het aantal bijbelcursisten dat een persoonlijke mentor kreeg toegewezen steeg naar 31.000.

In dit jaaroverzicht blikken we terug op alle ontwikkelingen rond internetzending in 2019. Ook geven we jou inzage in de financiële ontwikkeling. Het was financieel gezien een spannend jaar. Uiteindelijk zorgde december er voor dat we het jaar 2019 toch nog goed konden afsluiten. Het is wel duidelijk dat ons werk veel sneller groeit dan onze inkomsten en uitgaven. Op zich is dat een positief punt. We werken heel kostenbewust en geven geen cent meer uit dan echt nodig. Tegelijkertijd groeien we zo hard dat het soms moeite kost om de stijgende kosten voor te blijven. Het is anderzijds ook prachtig om te zien dat de Heere vaak op het juiste moment voorziet in al onze behoeften. Zowel in mensen als in financiën.

Wij zijn bijzonder dankbaar voor het jaar 2019 en zien vol verwachting uit naar wat 2020 ons gaat brengen. Wij hopen opnieuw heel veel mensen tot zegen te zijn!

Bedankt voor jouw steun en gebed in het afgelopen jaar!

Frans de Lange
Operationeel directeur GlobalRize

Lees het Jaaroverzicht GlobalRize 2019.