Met onze Facebookpagina Bijbelwoord hebben we twee mijlpalen bereikt: afgelopen week ontvingen we zowel onze 75.000e volger als onze 75.000e like! De laatste weken is de pagina enorm gegroeid en dan vooral de laatste maand. Tijdens de coronacrisis hebben we er in 4 weken tijd 2500 volgers bijgekregen.

Evelien, teamleider Facebook Bijbelwoord:

“We merken dat mensen op zoek zijn naar houvast, bemoediging en zeker ook op zoek zijn naar God. Wij mogen daarbij helpen. We plaatsen nu dan ook meer foto’s met Bijbelteksten, liederen en gebeden. Daar wordt heel veel op gereageerd. Iedereen die reageert, krijgt ook een reactie van ons terug, zodat men weet dat hun reactie is gelezen. Bovendien is er ook de gelegenheid om verder te praten met ons chatteam, waar veel gebruikt van gemaakt wordt. Mensen kunnen daar terecht voor gebed of een praatje. Ook worden er mensen doorverwezen naar onze Bijbelcursussen online of soms zelfs naar een kerk. Dit alles doen we met een team van zo’n kleine 20 mensen.”

Vorige week bedacht Evelien de volgende actie: op de pagina werd gevraagd welke Bijbeltekst hen het meest bemoedigt in deze tijd van onzekerheid. We hebben daar heel veel reacties op gehad en van elke reactie wordt de tekst ook daadwerkelijk geplaatst op Bijbelwoord. De Bijbelteksten die het meest genoemd werden waren Psalm 23Psalm 91 en Psalm 121.

Dat is een van de sterkte punten van onze Bijbelwoord pagina: dat mensen bij ons team terechtkunnen voor een gesprek en zich ook gehoord voelen. Er wordt serieus en discreet naar hen geluisterd.

Bij 100.000 volgers melden we ons weer.