Wat een zegen! GlobalRize mag het Evangelie brengen in een nieuwe taal. Deze maand is het team Pools van start gegaan onder leiding van Charlotte Visser.

Inmiddels bestaat er een Facebook-account Słowo z Biblii, die in de eerste week al een aantal van 1150 volgers behaalde. De teller staat nu op 2500+. Ook is er een mooie Instagram-pagina geopend, słowo.z.biblii, die erg levendig is.

Polen is een groeiend Oost-Europees land met 40 miljoen inwoners. Wereldwijd spreken er 50 miljoen mensen de taal. Wel 10 miljoen Poolse mensen hebben ervoor gekozen om in het buitenland te gaan wonen. Momenteel is 90% van de bevolking katholiek en slechts 0.3% protestants. Ons doel is dan ook om het goede nieuws van de levende God te delen en mensen te leren over je persoonlijke relatie met Hem door Zijn Zoon, onze Verlosser: Jezus.

Charlotte zoekt mensen die willen helpen om het Evangelie te brengen in het Pools. Help jij haar? Neem dan contact met haar op door op onderstaande knop te klikken.

Mail Charlotte

Of mail naar [email protected].