GlobalRize heeft een nieuw project in India! Door middel van WhatsApp-groepen proberen wij Indiase christenen te bemoedigen en te inspireren om het christelijk geloof te verkondigen in India.

India is een van de grootste landen ter wereld: er wonen 1.3 miljard mensen. Tachtig procent van de bevolking is hindoe. Christenen in het land hebben worden ernstig vervolgd. Ondanks dat zijn er christenen die strijden voor hun geloof en het graag zien groeien.

Wij zijn in contact met een groepje Indiërs die hart hebben voor dit initiatief. Samen met deze mensen hebben wij nu WhatsApp-groepen in de vijf verschillende hoofdtalen opgezet. In deze groepen posten we dagelijks een bijbeltekst. Hierover gaan we in gesprek met de groepsleden. Daarnaast is er ruimte om gebedspunten te delen en hiervoor te bidden.

Er zijn Indiase evangelisten betrokken bij deze WhatsApp-groepen. U kunt hen sponsoren.

Wij hopen dat er nog veel groepen bij mogen komen.

Sponsor een evangelist