Onze Bijbelwoord-pagina op Facebook bereikte deze week de 80.000 volgers. Daarmee is dit de op een na grootste christelijke pagina van Nederland – alleen de EO heeft meer volgers. Begin dit jaar stond de teller op 70.000, op 6 april haalden we de 75.000 en nu, drie maanden later, nog 5000 volgers erbij. Dit komt neer op een groei van 10.000 volgers tijdens de coronacrisis. Iets minder dan de helft van deze volgers komt uit Suriname.

Bijbelwoord plaatst meerdere keren per dag video’s, prachtige dia’s met bijbelteksten, liederen en uitnodigingen mee te doen aan bijbelcursussen. Ons team bestaat uit veertien mensen die dagelijks volgens een rooster werken om alle reacties te liken en te beantwoorden.  Achter de schermen werken er nog veel vormgevers mee om de dia’s te maken.

Ook zin om mee te doen? Kijk bij onze vacatures.