De GlobalRize Businessclub is een positief christelijk netwerk van ondernemers en mensen in het zakenleven die actief betrokken willen zijn bij de missie van GlobalRize om de wereld te bereiken met het evangelie.

Ondernemen in coronatijd

De plannen met dit platform vielen door corona in het water. In januari vond de laatste bijeenkomst plaats, daarna moest alles afgezegd worden. Nu is er echter een nieuwe bijeenkomst gepland, op 4 september. Tussen 15.00 en 18.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) zullen ondernemers elkaar ontmoeten op landgoed ‘De Oldhorst’, Zuiderzeestraatweg 413 te Wezep. Marco Vermin, lid van de Raad van Bestuur van Alfa Accountants, komt spreken over ondernemen in coronatijd. Ook zal er gewandeld worden onder leiding van een boswachter.

Geen minimumbijdrage meer

Eerder bedroeg de basisbijdrage voor een ondernemer om lid te worden van ons platform € 2000 per jaar. Die eis is inmiddels losgelaten. We hebben gemerkt dat deze minimumbijdrage voor sommige ondernemers toch een te hoge drempel is. Bovendien kunnen wij er dit jaar maar weinig activiteiten tegenover stellen. We hebben daarom een drastisch besluit genomen en besloten dat de lidmaatschapsbijdrage aan de GlobalRize Businessclub vrijgelaten wordt. We willen graag dat er een ondernemersgroep ontstaat van christelijke ondernemers die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten en iets met zending hebben. We willen samen met hen inspirerende activiteiten organiseren en elkaar bemoedigen.

Doe mee!

Ben je een ondernemer en heb je interesse om mee te doen? Geef je op!