Mis jij ook het contact met zusters en broeders uit de gemeente? En kun je een duwtje in de rug gebruiken om extra naar elkaar om te kijken? She Rises, de ‘vrouwentak’ van GlobalRize, komt met een challenge: She Rises to connect! Van 19-23 oktober krijg je opdrachten die je vaak maar een kwartiertje kosten maar wel veel voor een ander kunnen betekenen. Doe je mee?

Er is weer een (gedeeltelijke) lockdown afgekondigd vanwege corona. Wat doet dit met ons als mens en als gemeente? Bijbelstudiegroepen, kerkvergaderingen, zondagse diensten… Is dit juist een gemis of moet je toegeven dat je wel geniet van de rust? Voelen we ons nog één met het lichaam van Christus?
She Rises wil in deze periode van social distancing helpen om te investeren in relaties. Daarom is ons maandthema in oktober ‘relaties’. En daar vallen ook de relaties binnen de gemeente onder.
Juist in deze tijd geloven we in de kracht van gemeente zijn. Omkijken naar elkaar, ook al zien we elkaar nu even niet zo veel. We willen vrouwen (maar ook mannen kunnen meedoen!) hiertoe uitdagen met een challenge: She Rises to connect! Dit houdt in: vijf dagen lang ons extra richten op relaties binnen de gemeente. Omkijken naar elkaar, laten weten dat we elkaar zien, bidden voor en met elkaar. Vijf dagen lang een opdracht uitvoeren om een ander te bemoedigen. Veel van de opdrachten zijn in vijftien minuten uit te voeren, dus laten we proberen om deze tijd te benutten om extra naar elkaar om te kijken. Want we geloven dat we hiermee van betekenis voor elkaar kunnen zijn!

Wat zou het mooi zijn als er in heel Nederland in de week van 19 tot 23 oktober vrouwen zijn die mee doen aan deze challenge en als we zo samen binnen het lichaam van Christus weer ‘connecten’, weer met elkaar in verbinding staan! Breng deze challenge onder de aandacht in je gemeente en doe zelf mee!

Houd ook de sociale kanalen van She Rises (@sherisesdutch) in de gaten voor meer informatie.