“Met één druk op de knop de héle wereld bereiken met het evangelie, terwijl we daarvoor vroeger op pad moesten met een muilezel”, lacht theoloog en presentator Andries Knevel (68). “Internet is een reuzenstap ten hemel en ter hel, zoals schrijver Da Costa ooit zei over de boekdrukkunst.”

Moderne communicatiemiddelen

“Zendingsorganisatie GlobalRize heeft visie en passie voor het wereldwijd verkondigen van het evangelie van de Here Jezus en gebruikt daarvoor de meest moderne communicatiemiddelen”, weet Knevel, die zich nog goed herinnert dat de burgemeester van Elburg, Frans de Lange, in 2017 zijn ambtsketting inleverde om voor een schamel loon bij een zendingsorganisatie te gaan werken. “Ik draag GlobalRize een warm hart toe en steun de organisatie graag”, zegt hij. “Fijn dat we zóveel goeds kunnen doen met het internet!”