Lastig is dat: je leest een tekst op een website waar verwezen wordt naar bijbelteksten. Je wilt wel weten wat er in die bijbelverzen staat, maar dan moet je ze helemaal gaan opzoeken. Het zou veel makkelijker zijn om ze meteen te laten verschijnen! Daar heeft GlobalRize een elegante plugin voor ontwikkeld.

De plugin zorgt ervoor dat een bijbeltekst meteen op het scherm verschijnt wanneer de muis op een tekstverwijzing rust. Dus wanneer er in een tekst verwezen wordt naar een bijbeltekst, hoeft de lezer alleen maar met zijn muis op de verwijzing (bijv. Efeze 1:1) te gaan staan om dat bijbelvers te zien, in plaats van het helemaal op te moeten zoeken. Zo handig!

Op je eigen website installeren

De plug in installeren op je eigen website gaat heel gemakkelijk. Op de pagina Bible Link Plugin staat een link die je kunt kopiëren naar je website, en voilà, de plugin werkt. Voor WordPress is er een aparte plugin (eveneens vermeld op deze pagina).

Het gebruik van de plugin is helemaal gratis. Voordat je hem installeert, kun je kiezen in welke taal je de bijbelverzen wilt laten verschijnen en in welke vertalingen. Op dit moment zijn er drie talen beschikbaar: Nederlands, Engels en Spaans. Het aantal bijbelvertalingen per taal is nog beperkt; dat heeft te maken met de rechten op deze vertalingen. We zijn nu bezig om zowel het aantal talen als het aantal bijbelvertalingen voor deze plugin uit te breiden.

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.