She Rises is een organisatie voor en door vrouwen wereldwijd. We laten ons inspireren door Spreuken 31, waarin staat dat een vrouw met een nobel karakter van meer waarde is dan juwelen. Ons verlangen is het goede nieuws en de liefde van God te delen met vrouwen over de hele wereld. Gerdina Korf uit Urk staat aan het roer van deze organisatie.

Drie jaar geleden is She Rises ontstaan als Engelstalige platform. De Here gaf Zijn zegen over het werk en liet het ontzettend snel groeien. Een jaar later hebben we ook een Nederlandstalig She Rises platform opgezet, wat de Here ook weer zegent en waar Hij aan het werk is. Hij heeft ons zo’n geweldig mooi team van vrouwen gegeven. Ze zetten hun gaven en talenten vrijwillig in tot eer en glorie van Zijn Naam. Achter de schermen zijn we druk bezig met het volgende project en dat is een She Rises platform in het Spaans.

Echte vervulling

Wij willen vrouwen helpen met hun identiteit in Christus en in Zijn volmaakte en volbrachte werk te vinden. Dit geven we handen en voeten door het maken van bijbelleesplannen, bijbelstudies, werkbladen en andere inspirerende content op thema. We gaan in onze podcast en in de online live bijbelstudies dieper in op het thema van die maand voor de vrouwen die nog iets meer verdieping willen.

Bemoedigd

We mogen getuige zijn van hoe God in harten aan het werk is. Als we horen hoe God door She Rises heen mensen wakker schudt, bemoedigt en opbouwt, dan verblijdt dat ons hart. We worden zo bemoedigd door hoe de Heer ons Zijn zegen geeft en She Rises doet groeien. We bereiken momenteel ruim 13 miljoen mensen per maand en dat gewoon van achter onze computer! Hoe gaaf is dat! Wat een grote en geweldige God dienen wij ook!

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.