Al een hele poos is een aantal mensen van onze organisatie bezig met het regelen van nieuwe huisvesting voor GlobalRize. We kregen een aanbod om in ‘t Harde een deel van een nieuw te bouwen kantoorpand te kopen. 

Het is een hele uitdaging voor GlobalRize, maar dankzij een paar goedkope leningen is het nu toch mogelijk om deze belangrijke stap te zetten. Dat is een antwoord op gebed. Er moesten diverse hobbels worden genomen en die zijn er ook nu weer richting het bouwproces. De verwachting is echter dat er dit najaar gestart wordt met de bouw en dat we er rond de Kerst 2022 in kunnen. 

Nu de details!

Wat? Een koop-unit van ca. 400 m2 kantoorruimte begane grond

Waar? In het centrum van ’t Harde, direct aan de provinciale weg N309

(Lelystad-Dronten-Elburg-Epe) en nabij de op- en afritten 

van de A28, het NS-station van ’t Harde en de A50.

Wanneer?     Aanvang bouw na bouwvak 2021, oplevering omstreeks bouwvak 2022

Bruisend van activiteit

De ligging van dit pand is werkelijk ideaal: vlakbij de snelweg en bij het treinstation. Met ons deel van dit gebouw kunnen we een plek creëren waar medewerkers, vrijwilligers en stagiaires graag komen om te werken, te overleggen en te ontmoeten. Het biedt voldoende ruimte om naast prettige werkplekken ook in eigen huis activiteiten te kunnen organiseren: gebedsbijeenkomsten, workshops, brainstormsessies, video-opnames, teamactiviteiten etcetera. En het is fijn dat we meteen de juiste voorzieningen kunnen treffen om het gebouw goed toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn.

In hetzelfde pand zal o.a. ook een bibliotheek komen en waarschijnlijk een lunchroom/brasserie.

Casco

Het pand wordt casco opgeleverd, dit betekent dat we zelf nog moeten zorgen voor installatiewerk, wanden, vloeren, plafonds, sanitair etcetera. Er zal in het najaar van 2022 dus nog heel wat geklust moet worden om er hopelijk rond kerst in te kunnen trekken. We merken dat God voorziet: een architect, uitvoerder en installatietechnicus bieden hun diensten nu al gratis aan! 

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.