Getuigenissen, ontmoeting en mooie muziek, dat is een goede samenvatting van de prachtige, zonnige GlobalRizedag op 4 september. Wat was het fantastisch om samen te komen en te horen over Gods grote daden.

GlobalRize streeft ernaar om in zoveel mogelijk talen en aan zoveel mogelijk volken het evangelie online aan te bieden. We hoorden over de ontwikkelingen binnen de Russische en Portugese teams, over de uitdagingen die er zijn in het vertellen van het evangelie aan moslims. We hoorden over mensen die worden aangeraakt door het goede nieuws van Jezus Christus en voor ons vaak weer een voorbeeld zijn door hun enthousiasme en toewijding. Joke Buis gaf een speciaal cachet aan de dag door haar mooie, gevoelige liederen, die inhoudelijk mooi aansloten bij onze missie. 

Eerste keer

Alle beschikbare plaatsen op de GlobalRizedag van 4 september waren bezet. Voor bijna de helft van die 150 bezoekers was het de eerste keer dat ze een GlobalRize-bijeenkomst bijwoonden. Daarnaast waren er nog ongeveer honderd mensen die de dag geheel of gedeeltelijk via de livestream volgden. 

Ook bijdragen

Voor iedereen die belangstelling heeft om ook mee te doen en voor iedereen die al meedoet: in het najaar worden er medewerkersbijeenkomsten gehouden in Amersfoort, Middelburg, Drachten en Ridderkerk. De data zullen zo snel mogelijk bekendgemaakt worden. Heb je interesse, laat het ons alvast weten (via [email protected])!

Verwacht je dat er binnen je kerkelijke gemeente ook mensen zijn die mee willen doen? Nodig ons uit voor een presentatie. We komen graag vertellen over hoe mensen ingeschakeld kunnen worden. 

Ten slotte: we roepen jou van harte op om donateur te worden van GlobalRize. Door geld te geven lever je een belangrijke bijdrage aan dit mooie werk en kunnen we meer mensen bereiken met het evangelie. We zijn dankbaar voor iedere gift! 

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.