Elke maand ontmoet een aantal ondernemers elkaar bij het business-ontbijt van GlobalRize. Voor dit ontbijt wordt ook altijd een spreker uitgenodigd. Deze keer luisterden we naar Joop Gankema, oud-directeur van stichting Opwekking. 

Joop vertelde over zijn recent verschenen boek: Mijn leven met de grote Regisseur. De oud-directeur is onder de indruk van hoe God zijn leven heeft geleid en steeds heeft voorzien in alles wat nodig was. Hij heeft een veelbewogen leven gehad met pieken en dalen. In elke situatie is het geloof zijn levenslijn gebleven. Joop had een verlangen om zijn getuigenis vast te leggen voor zijn kinderen en besloot daarom dit boek te schrijven. Alle aanwezigen kregen een exemplaar in handen gedrukt. 

Internationale plannen

Marten Visser, missionair directeur van GlobalRize, vertelde de aanwezige groep ondernemers over de ontwikkelingen op internationaal gebied. GlobalRize heeft plannen om een nevenvestiging in Zuid-Afrika te starten. Er zijn al goede contacten gelegd. Daarnaast zijn er plannen voor onder andere India, dat immense land waar zoveel mensen het evangelie nog niet gehoord hebben. 

Ondernemers gezocht

De ontmoetingen vinden plaats bij Oudholland Kantoormeubelen in Elburg. Het ontbijt begint om 7.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Er kunnen nog meer ondernemers bij! 

Mocht u niet in de buurt van Elburg wonen, er zijn ook lokale gebedskringen van ondernemers. Bent u ondernemer en wilt u in contact komen met andere christelijke ondernemers? We nodigen u graag uit voor een van onze bijeenkomsten. Neem contact op met ons ondernemersplatform via [email protected]

Photo by Hans Vivek on Unsplash

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.