Wat is het bijzonder als je iemand op duizenden kilometers afstand bij kunt staan. Ons team achter de Engelse Facebookpagina Biblword deelde een post waarin volgers werden gevraagd om ervaringen en gebedsverzoeken te delen. Lufi uit Nigeria liet het zich geen twee keer zeggen. 

Hij schrijft: ‘Hallo Bijbelwoord, moge de genade van onze goede Heer voortdurend bij jullie zijn. Mijn naam is Lufi, uit Nigeria. Ongeveer vier à vijf weken geleden was ik gefrustreerd en depressief over het leven, omdat de dingen door en door moeilijk waren. Toen zag ik Biblwords post op Facebook over het delen van ervaringen en gebedsverzoeken. Ik reageerde en stortte mijn hart uit. Daarop kreeg een geweldige reactie en bad het team met mij.’

Afwissen van tranen

Het bemoedigde Lufi: ‘Aan God zij de glorie: dingen beginnen voor mij ten goede te keren. Ik wil God alle eer geven voor het afwissen van mijn tranen, het wegnemen van mijn zonden, mijn zorgen en verdriet. Ik wil God ook bedanken voor het gebruik van het Biblword-team om mij op te beuren en me te helpen in tijden van moeilijkheden. God zegene Biblword en alle glorie en lof aan Yahweh! Halleluja!’

Arm om de schouder

Heel wat mensen kunnen een luisterend oor, een (virtuele) arm om de schouders zo goed gebruiken. Wil jij dat ook bieden? Meld je aan om chatter te worden! Je kunt het doen vanuit je eigen huis. 

Foto van Muhammadtaha Ibrahim Ma’aji via Unsplash

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.