Tasha uit Zambia groeide op in de wereld, zonder geloof en kerk. Met de Bijbel was ze niet bekend. Over God had ze wel gehoord maar ze dacht niet dat Hij echt bestond. Alles veranderde drie jaar geleden: ‘Ik kreeg de drang om naar Hem op zoek te gaan.’

‘In mijn zoektocht probeerde ik allerlei verschillende kerken uit,’ vertelt Tasha. ‘Hoe meer ik op zoek ging, hoe meer problemen ik kreeg. Totdat een van mijn vriendinnen zei dat ze een man van God kende; misschien wilde die wel met mij komen bidden. Dat zou misschien helpen. Deze man bad inderdaad met mij en twee dagen later had ik een bovennatuurlijke ontmoeting met God. Deze dag veranderde mijn hele leven.’ 

Cursus

‘Sindsdien heb ik geprobeerd om Zijn Woord te lezen en dichter bij Hem te leven. Toen een advertentie voor jullie bijbelcursussen verscheen in mijn nieuwsfeed, klikte ik erop omdat ik wilde weten wat die cursussen inhielden. Ik schreef me in voor de Bijbelbasiscursus en daar ben ik nu mee bezig.’ 

Dagelijkse overdenkingen

Tasha ontving ook een uitnodiging om zich in te schrijven voor de dagelijkse overdenkingen van GlobalRize, de zogenoemde Daily Devotionals. ‘Ik móést me er wel voor inschrijven,’ vertelt ze. ‘Het is weer een kans, door Gods genade, om meer te leren over onze Heer en Redder! Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan, ik geniet echt van de overdenkingen!’ 

Foto: Tasha met haar man en zoontje. 

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het werk van GlobalRize!

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.