Welkom op het Benefietdiner 2023
Welkom op het Benefietdiner 2023
Welkom op het Benefietdiner 2023

Welkom op het
Benefietdiner 2023

Welkom op het
Benefietdiner 2023

Graag nodigen wij u uit voor een exclusief benefietdiner in de Koningshof op Urk. Partners en andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom!

 

Het diner zal D.V. plaatsvinden op donderdag 23 november 2023 ten bate van de GlobalConference, onze eerste internationale conferentie voor taalteamleiders. Deze hopen we volgend voorjaar te houden.

Inspirerende verhalen
Dit benefietdiner is dé gelegenheid om inspirerende verhalen te horen over hoe we God wereldwijd aan het werk zien. Er zijn diverse sprekers die u vertellen over hun prachtige werk en over de GlobalConference.
 
 
De GlobalConference organiseren we om geselecteerde buitenlandse medewerkers waardevolle toerusting te bieden voor hun werk bij GlobalRize.
 
Veel van onze taalteamleiders verrichten hun werk voor GlobalRize onder moeilijke omstandigheden. Wat zal het bemoedigend zijn om een aantal van hen in maart volgend jaar te ontmoeten. Zij zijn de belangrijkste schakel in het bereiken van de onbereikten. Middels filmfragmenten zult u tijdens de avond met deze toegewijde werkers kennismaken.
 
Tijdens de benefietavond
We zijn bijzonder blij dat we de bevlogen harpiste Regina Ederveen bereid hebben gevonden om de avond muzikaal op te luisteren met een aantal harpsolo’s.
 
Tijdens de avond heeft u gelegenheid om te geven voor de GlobalConference. We hopen en bidden dat er een mooi bedrag opgehaald zal worden. U kunt tijdens het collectemoment tevens uw bijdrage van € 75,- per persoon voldoen.
 
Directeuren Marten Visser en Frans de Lange over de GlobalConference:
“We zien er echt naar uit om eindelijk al die trouwe taalteamleiders met wie we al jaren online optrekken eens persoonlijk te ontmoeten, onze kennis te delen en hen opnieuw te inspireren voor hun taak!”

Tijd om te genieten!
Vanaf 16.45 uur bent u van harte welkom en om 17.30 uur gaan we aan tafel. Het diner en het programma zijn om 21.30 uur afgelopen.

We zien uit naar een mooie avond met veel gasten en hopen op uw spoedige aanmelding. U kunt u via onderstaand formulier aanmelden. Als u vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met ondergetekende.

Graag tot ziens op 23 november!

Aanmelden Benefietdiner 2023

Met dit formulier meldt u zich aan voor het benefietdiner (€ 75,- per persoon). We hopen dat de bijdragen van alle aanwezigen zullen resulteren in een mooi bedrag voor de internationale conferentie!
 

Wilt u nog iets weten? Bel of WhatsApp dan even met Netty van de Berg via telefoonnummer +31642041535

Op een mooie en inspirerende avond samen!

Ja, ik meld mij aan voor
het Benefietdiner 2023Door dit formulier te versturen geeft u GlobalRize toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

Scroll naar boven