Fijne zomer!

Fijne zomer!

Dat wil ik je in mijn eerste bericht vanuit ons nieuwe kantoor graag toewensen voor de vakantieperiode. Wat zijn we blij met de mogelijkheden in ons GlobalRize Zendingshuis. We hopen je dan ook D.V. op 14 september 7.30 uur in ’t Harde te begroeten.

 

Na de vakantie én voor het eerst in het Zendingshuis, hebben we namelijk een ondernemersontbijt op de planning staan. Nodig alvast iemand uit die het leuk zou vinden om die keer mee te komen, en meld jullie aan door op de button te klikken! 

We hopen samen te ontbijten in onze eigen Connect Zone en om 8.15 uur schakelen we live over naar Oman, waar onze Arabische taalteamleider woont. Hij wil ons vertellen hoe het is om daar te zijn als Nederlander en neemt ons mee in zijn (undercover) ervaringen. We vragen wel zorgvuldig om te gaan met deze informatie wegens de veiligheid van de spreker en zijn team.

 

Om 9.00 uur is het zoals altijd afgelopen. Al ben je deze keer ook welkom om nog te blijven voor een rondleiding of om aan te sluiten bij onze wekelijkse bidstond.

 

Voor degenen die laatst bij de bottertocht waren: je ontvangt snel mooie foto’s! ☺

Belangrijke data voor in de agenda

Belangrijke data voor in de agenda

Tip: Je kunt parkeren bij de Boni vlak naast het pand, of aan de Sportlaan.

 

Hartelijke groet,

Netty van de Berg

Relatiemanager
netty.vandeberg@globalrize.nl

We zien uit naar het ontmoeten van elkaar!

We zien uit naar
het ontmoeten van elkaar!

Aanmelden voor dit Businessclub event

Via onderstaand formulier meld jij je aan voor dit Businessclub event. Naast het informatieve gedeelte, ontmoet je op een leuke en informele manier andere christelijke ondernemers.

 

Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier óf stuur een mail naar info@globalrize.nl. We willen je graag ontmoeten. Wil je nog iets weten? Bel of WhatsApp dan even met +31642041535

Ja, ik kom naar dit
Businessclub event


Door dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

Scroll naar boven