Hoe combineer je christen zijn en ondernemerschap?

WELKOM!

D.V. 15 maart 7.30 uur is ons volgende ontbijt in het GlobalRize Zendingshuis. Het thema is de vraag hoe we christen zijn en ondernemerschap combineren! Henk Morren, Strategisch adviseur bij Schuiteman Accountants & Adviseurs, neemt je mee in zijn visie op de christelijke identiteit binnen het bedrijfsleven. Een boeiende en inspirerende bijeenkomst met praktische toepassingen voor je dagelijkse werk. Deze ontbijtsessie wil je niet missen, dus meld je aan. Je bent van harte welkom!

Inspiratie bijeenkomst met Henk Morren

Tijdens de deze inspiratiesessie neemt Henk Morren je mee in zijn persoonlijke reis als ondernemer om vanuit de christelijke identiteit een actieve rol in het bedrijfsleven te hebben. Welke lessen heeft hij tijdens zijn reis geleerd, waar heeft hij veel aan gehad en hoe kun jij hier voordeel uit halen? 

 

Henk heeft ruim vier decennia bij Schuiteman in Voorthuizen op de teller staan. Nog steeds is hij verbonden aan het bedrijf, nu als strategisch adviseur. Alles staat volgens Henk in de Bijbel, “al die managementboeken zijn imitaties van het origineel”. Dus naast boeken als ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ en ‘Good to great’ werkt hij vooral vanuit Spreuken, wanneer hij ondernemers coacht.

Gelijk op de hoogte van de komende activiteiten?

Gelijk op de hoogte van de komende activiteiten?

Bij deze voor in de agenda:

Aanmelden voor dit Businessclub event

Via onderstaand formulier meld jij je aan voor dit Businessclub event. Naast het informatieve gedeelte, ontmoet je op een leuke en informele manier andere christelijke ondernemers.

 

Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier óf stuur een mail naar info@globalrize.nl. We willen je graag ontmoeten. Wil je nog iets weten? Bel of WhatsApp dan even met +31642041535

Ja, ik kom naar dit
Businessclub event


Door dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

Scroll naar boven