Concordia

ConcordiaConcert met projectkoor

Zaterdag 23 november 2019 zal het A-orkest van CMV Concordia o.l.v. Jaap Musschenga het stuk “Missa Katharina” ten gehore brengen in Luctor et Emergo in Oldebroek. Er is een projectkoor samengesteld en ook sopraan Fardau van der Woude verleent haar medewerking. De volledige opbrengst van dit concert zal ten goede komen aan het werk van GlobalRize.

Bijzonder jubileum

CMV Concordia bestaat dit jaar 95 jaar en GlobalRize mocht onlangs het vijfjarig jubileum vieren. Samen goed voor een ivoren jubileum. Speciaal hiervoor heeft de schrijver van Missa Katharina Jacob de Haan een arrangement voor fanfare gemaakt. Nog nooit eerder uitgevoerd en daarmee wordt dit concert een wereldpremière. Een uniek muziekstuk waar je bij moet zijn!

Kaartverkoop is gestart

Kaarten voor het concert zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en kosten 10 euro. Dit is inclusief een hapje en een drankje na afloop. Bestel je kaarten hieronder. Wees er snel bij, want op is op!

Praktische informatie

  • Het concert vindt plaats op 23 november in Luctor et Emergo in Oldebroek en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur
  • Na afloop wordt een hapje en een drankje geserveerd

Beluister het stuk Missa Katharina

Onze sponsoren

1. Autoschade Dickhof BV
2. Topslagerij van de Weg
3. Boni supermarkt Oldebroek