kerst2019 2048x966
foto betaalpag Kerst (1)

Help mee de onbereikten te bereiken

Ken jij Shaïta? Waarschijnlijk niet. Ze woont in Andhra Pradesh, een regio in Zuidoost-India waar mensen de taal Telugu spreken. Ze is opgevoed als hindoe. En zo hoort het. Iedere inwoner van India wordt geacht hindoe te zijn.

Onder de huidige regering wordt iedereen die daar anders over denkt verdacht gemaakt, gevolgd, gemarginaliseerd, soms mishandeld en een enkeling is zelfs vermoord. Je laat het wel om te twijfelen aan je Indiase identiteit en dus ook aan de waarheid van het hindoeïsme.

Niet voor niets staat India op plek 10 in de ranglijst van vervolgde christenen van Open Doors. Tussen Syrië en Iran in. Dat zegt wellicht genoeg. De regering doet z’n uiterste best om mensen ver bij Jezus vandaan te houden.

Shaïta kan niet kiezen voor Jezus. Sterker, ze heeft nog nooit over Hem gehoord. En Shaïta is niet de enige. Maar liefst 40 procent van de wereldbevolking kent het goede nieuws van het Evangelie niet. Dat zijn 3 miljard mensen. Dat raakt ons diep!

Help mee!

De werkers van GlobalRize zijn, net als jij, overtuigd dat mensen de kans moeten krijgen de Here Jezus te leren kennen. En GlobalRize heeft unieke mogelijkheden om hen via internet te bereiken. Ook in gebieden die gesloten zijn of waar gelovigen het leven moeilijk wordt gemaakt.

Om mensen als Shaïta te kunnen bereiken is GlobalRize gestart met het plaatsen van bijbelse boodschappen in haar taal, het Telugu. Maar ook in het Urdu (Pakistan), Nepalees, Farsi (Iran) en Arabisch zijn we actief. Allemaal gebieden waar bijna niemand met het evangelie bereikt wordt.

Het opzetten van een taalteam, het vertalen van een bijbelcursus en het ontwerpen van bijbelse boodschappen kost geld. Help GlobalRize om mensen te bereiken met het evangelie die nu nog geen keuze hebben. Geef nu een mooie decembergift zodat Shaïta en veel anderen Jezus de Messias leren kennen.

Hoeveel mensen help jij de Here Jezus te leren kennen? Voor €45,- help je 10 cursisten.

kerstmailing-2019-2.jpgkerstmailing-2019
Doel: 4000 extra cursisten werven en begeleiden
Dit wordt mogelijk bij een bedrag van €18.000
50,32%
Gefinancierd
€9057.00
Opgehaald
0
Dagen te gaan
152
Donaties
2012
Cursisten
Deze gegevens worden dagelijks bijgewerkt

GlobalRize
Elzenweg 1A
8096 RV Oldebroek

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)525 795 002