Doneren
Doneren

Steun het wereldwijde evangelisatiewerk

Steun het wereldwijde evangelisatiewerk

Maak impact met jouw financiën. Met jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. In Azië, Afrika, het Midden-Oosten als in Europa. Doneren kun je op verschillende manieren doen; eenmalig of structureel, zelf een donatie doen of via een collecte of actie. Ook als organisatie kun je het werk van GlobalRize ondersteunen. Samen maken we een wereldwijde impact.

Steun ons werk met een
jubileumgift

Steun ons werk met een jubileumgift

GlobalRize bestaat al weer 10 jaar. Wat zijn we daar dankbaar voor!  Wat begon met een enkele tweet is uitgegroeid tot een zendingsorganisatie met een maandelijks bereik van ruim vijftig miljoen mensen. 

 

Als organisatie verspreiden we het evangelie momenteel in 33 talen en doen rond de 840 vrijwilligers mee, van wie meer dan 400 mensen buiten Nederland wonen. Afgelopen jaar bedienden we 81.000 online cursisten en 97.000 contacten in de chat. Wat zijn we dankbaar dat we met zoveel mensen het evangelie mogen delen. Ons werk willen we graag verder laten groeien, in Nederland, en daarbuiten. Help je mee? Met een jubileumgift help je ons werk in de toekomst voort te zetten, zodat we nog meer mensen kunnen bereiken met het evangelie.

Steun ons met een een jubileumgift

Steun ons met een gift

Steun ons met een gift

Wil je ons online evangelisatiewerk ondersteunen met een algemene gift? Via onderstaand formulier maak je een gift aan ons over en draag je bij aan online evangelisatie wereldwijd.

Doneer. Help het evangelie te verspreiden

Zelf overmaken? Je kunt een gift overmaken op IBAN NL03 RABO 0300 5646 86, BIC: RABONL2U ten name van Stichting GlobalRize NederlandAls de gift bestemd is voor een bepaald project, dan kun je de naam van het land vermelden in de betalingsomschrijving.

Let op: GlobalRize ziet alléén jouw naam en omschrijving; je adresgegevens worden door de bank NIET aan ons verstrekt. Als je graag op de hoogte gehouden wordt van ons werk of prijs stelt op een bedankbericht, laat ons dan s.v.p. je e-mailadres weten.

 

Een gewaardeerde actie

Sponsor een medewerker

Sponsor een medewerker

Een gewaardeerde actie

Een aantal medewerkers werkt op basis van een financiële ondersteuning, afkomstig van familie, vrienden en mensen die hen en hun werk een warm hart toe dragen. 

Met jouw donatie kan een medewerker zijn of haar werk blijven voortzetten; het geeft hen meer financiële zekerheid. Daarnaast ervaart de medewerker de donatie als een persoonlijke bemoediging. De donatie wordt zeer gewaardeerd en geeft de medewerker een positieve impuls om verder te gaan met het waardevolle werk. 

Ontmoet onze medewerkers en doneer.

Sponsor een evangelist

Sponsor een evangelist

Om het evangelie online te kunnen delen, is een computer met software en een internetverbinding nodig.

 

In sommige landen hebben mensen niet de financiële middelen om deze voorzieningen aan te schaffen. GlobalRize helpt deze mensen, zodat zij het evangelie in hun eigen taal en land online kunnen delen.

 

Draag ook je steentje bij door éénmalig of maandelijks met bedrag te sponsoren. Voor € 20,- per maand voorzie je een evangelist in de benodigde middelen om zijn of haar werk doen.

Maak een wereldwijde impact

Maak een wereldwijde impact

Sluit je als organisatie aan

Sluit je als organisatie aan

Zet je als organisatie in voor GlobalRize. Het geeft jou en je team meer verdieping en betekenis. 

 

Als ondernemer of leidinggevende  kun je actief bijdragen aan het wereldwijde evangelisatiewerk. Dit kan op verschillende manieren; als ambassadeur, donateur en/of als business partner. 

 

Sluit je aan bij de Businessclub GlobalRize; een positief christelijk netwerk voor ondernemers en leidinggevenden die meer willen dan alleen netwerken. Er wordt kennis gedeeld, informatie uitgewisseld en er vinden waardevolle ontmoetingen plaats. Je bent van harte welkom!

 

Doneer. Draag als organisatie financieel bij

Doneer met een collecte

Doneer met een collecte

GlobalRize collecte

Wil je actief en praktisch iets bijdragen? Dan is het houden van een collecte een mooie manier om financieel iets bij te dragen aan wereldwijde evangelisatie.

Houd bijvoorbeeld een collecte in je:

Interesse? Stuur ons een mailtje. 

Maximaal belastingvoordeel

Periodieke schenking

Periodieke schenking

Maximaal belastingvoordeel

Een periodieke schenking biedt zowel jou als donateur als GlobalRize voordelen. Voor jou is de donatie 100% aftrekbaar, je hebt geen drempelbedrag of maximum. Voor GlobalRize is het voordeel dat we voor langere termijn inkomsten krijgen. Met een periodieke schenking leg je namelijk een periodieke schenking voor langere tijd vast (minimaal voor 5 jaar).

 

Met een schenking is 100% aftrekbaar, daardoor krijg je een deel van de donatie terug van de belastingdienst. Hierdoor profiteer je van maximaal belastingvoordeel.

 

Meer weten? Stuur ons een e-mail of bel ons.

Een waardevolle bestemming

Nalatenschap

Nalatenschap

Een waardevolle bestemming

Wanneer je na je overlijden belastingvrij wilt schenken aan GlobalRize, kies je voor nalatenschap. Via de notaris leg je in een testament vast dat je jouw geld of goederen, als je er niet meer bent, wilt besteden aan het verspreiden van het evangelie. 

 

Een voordeel is dat GlobalRize géén erfbelasting betaalt, omdat we een ANBI-status voor goede doelen hebben. Jouw nalatenschap komt dus volledig ten goede aan de realisatie van onze missie. 

 

Wil je meer weten over nalatenschap of een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand een update

Scroll naar boven