Doneren
Doneren

Steun het wereldwijde evangelisatiewerk

Steun het wereldwijde evangelisatiewerk

Maak impact met jouw financiën. Met jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. In Azië, Afrika, het Midden-Oosten en in Europa. Doneren kun je op verschillende manieren doen; eenmalig of structureel, zelf een donatie doen of via een collecte of actie. Ook als organisatie kun je het werk van GlobalRize ondersteunen. Samen maken we een wereldwijde impact.

Steun ons met een gift

Steun ons met een gift

Wil je ons online evangelisatiewerk ondersteunen met een algemene gift? Via onderstaand formulier maak je een gift aan ons over en draag je bij aan online evangelisatie wereldwijd.

Doneer. Help het evangelie te verspreiden

Zelf overmaken? Je kunt een gift overmaken op IBAN NL03 RABO 0300 5646 86, BIC: RABONL2U ten name van Stichting GlobalRize NederlandAls de gift bestemd is voor een bepaald project, dan kun je de naam van het land vermelden in de betalingsomschrijving.

 

Steun vanaf € 250,- een project met impact

Steun vanaf € 250,- een project met impact

Verbind je aan een concreet projectplan.
Samen bereiken we meer!

Breng het geloof naar afgelegen gebieden of dichter bij huis, verspreid het evangelie in een bepaalde taal, regio of land of draag bij aan de ontwikkeling van moderne tools om de Bijbelse boodschap effectief online te kunnen delen. Je vindt op deze pagina een scala aan projecten die allemaal gericht zijn op onze gezamenlijke missie: Reaching the world for Christ!

Steun een project met impact

Een gewaardeerde actie

Doneer voor een medewerker

Doneer voor een medewerker

Een gewaardeerde actie

Doneer aan Jelle Kaptijn

Een aantal medewerkers werkt op basis van een financiële ondersteuning, afkomstig van familie, vrienden en mensen die hen en hun werk een warm hart toedragen.

Sponsor een evangelist

Sponsor een evangelist

Om het evangelie online te kunnen delen, is een computer met software en een internetverbinding nodig.

 

In sommige landen hebben mensen niet de financiële middelen om deze voorzieningen aan te schaffen. GlobalRize helpt deze mensen, zodat zij het evangelie in hun eigen taal en land online kunnen delen.

 

Draag ook je steentje bij door éénmalig of maandelijks met bedrag te sponsoren. Voor € 20,- per maand voorzie je een evangelist in de benodigde middelen om zijn of haar werk doen.

Maak een wereldwijde impact

Maak een wereldwijde impact

Ondersteun als organisatie

Ondersteun als organisatie

Zet je als organisatie in voor GlobalRize. Het geeft jou en je team meer verdieping en betekenis.

 

Als ondernemer of manager kun je actief bijdragen aan het wereldwijde evangelisatiewerk. Dit kan op verschillende manieren: als ambassadeur, donateur en/of als business partner. 

 

Verbind je aan de GlobalRize Businessclub; een positief christelijk netwerk voor ondernemers en managers die méér willen dan alleen netwerken. Er wordt kennis gedeeld, informatie uitgewisseld en er vinden waardevolle ontmoetingen plaats. 

Doneer. Draag als organisatie financieel bij

Doneer met een collecte

Doneer met een collecte

GlobalRize collecte

Wil je actief en praktisch iets bijdragen? Dan is het houden van een collecte een mooie manier om financieel iets bij te dragen aan wereldwijde evangelisatie.

 

Houd bijvoorbeeld een collecte in:

Interesse? Stuur ons een mailtje. 

Maximaal belastingvoordeel

Periodieke schenking

Periodieke schenking

Maximaal belastingvoordeel

Een periodieke schenking biedt zowel jou als donateur als GlobalRize voordelen. Voor jou is de donatie 100% aftrekbaar; je hebt geen drempelbedrag of maximum. Voor GlobalRize is het voordeel dat we voor langere termijn inkomsten krijgen.
Met een periodieke schenking leg je namelijk een door jou aangegeven bedrag voor langere tijd vast (minimaal voor 5 jaar).

 

Een periodieke schenking is 100% aftrekbaar, daardoor krijg je een deel van de donatie terug van de belastingdienst. Hierdoor profiteer je van maximaal belastingvoordeel.

Een waardevolle bestemming

Nalatenschap

Nalatenschap

Een waardevolle bestemming

Wanneer je belastingvrij wilt schenken aan GlobalRize na je overlijden, kies je voor de optie “Nalatenschap”. Via de notaris leg je in een testament vast dat jouw geld of goederen, als je er niet meer bent, besteed mogen worden aan het verspreiden van het evangelie. 

 

Een voordeel is dat GlobalRize géén erfbelasting betaalt, omdat we over een ANBI-status beschikken. Jouw nalatenschap komt dus volledig ten goede aan de realisatie van onze missie. 

 

Wil je meer weten over nalatenschap of een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand een update

Scroll naar boven