Sponsor een medewerker

Sponsor een medewerker

Sponsor een medewerker
bij GlobalRize

Sponsor een medewerker

GlobalRize is volledig afhankelijk van giften. De algemene inkomsten zijn helaas niet voldoende om de groei van ons werk te financieren. Daarom wordt een aantal medewerkers ondersteund door familie, vrienden en mensen die hen en hun werk een warm hart toe dragen. Op deze manier is een deel van hun salaris gedekt. Help je ook mee?

Voordelen voor sponsoren
van een medewerker

Voordelen voor sponsoren
van een medewerker

Jouw financiële ondersteuning
stimuleert
de medewerker

Een financiële ondersteuning
stimuleert
de medewerker

Het is altijd fijn als mensen een financiële donatie aan één van onze medewerkers geven. Zij zetten zich dagelijks in om het evangelie wereldwijd bekend te maken. Een financiële donatie geeft hen een impuls om door te gaan. Een waardevolle persoonlijke bemoediging! Doe je mee?

Sponsor een medewerker

Arjan Vaders

Taalteamleider Spaans & Supervisor Taalteams

Sinds april 2021 is hij 40 uur aan het werk voor GlobalRize. De afgelopen jaren was hij al betrokken als Taalteamleider Spaans en het coachen van taalteamleiders. Arjan coördineert het team van Coaches Taalteams, is betrokken bij het opzetten van de GlobalRize strategie in nieuwe talen o.a. in India en coacht diverse taalteamleiders nog steeds zelf. Verder is hij lid van het managementteam.

André Scholten

Online marketeer

André Scholten is online marketeer. Hij is o.a. verantwoordelijk voor het plaatsen van artikelen op Biblword.net, het onderhouden van de website GlobalRize.nl, en het ontwikkelen van websites in nieuwe talen.

Doneer aan Jelle Kaptijn

Jelle Kaptijn

Hoofd Online Marketing, IT & Design

Jelle Kaptijn is Hoofd Online Marketing, IT & Design. Vanuit deze rol is hij ook onderdeel van het Management Team van GlobalRize. Hiervoor was hij werkzaam bij diverse webshops.

Teun van Loon

Online marketeer

Teun van Loon is online marketeer en houdt zich o.a. bezig met het ondertitelen van video’s, Google-advertenties, content inplannen op Facebook, en het bevorderen van de groei en het bereik van ons Engelse Twitter-account.

Doneer aan Diederik Koops

Diederik Koops

Financieel administrateur

Diederik Koops is Administrateur. In deze functie houdt hij zich onder andere bezig met grootboek-, debiteuren- en crediteurenadministratie en salarisverwerking. Daarnaast zorgt hij voor de algemene ondersteuning op kantoor.

Online marketeer

Joël van Otterloo is online marketeer. Hij is verantwoordelijk voor de advertentiecampagnes binnen Facebook en Google. Daarnaast houdt hij zich bezig met data-analyse en data management. Joël heeft Communication & Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd en was hiervoor advertising specialist bij Cameranu.

Doneer aan Emmie Kaljouw – Conijn

Emmie Kaljouw – Conijn

Projectmanager

Sinds januari 2019 is Emmie betrokken bij het werk van GlobalRize. In eerste instantie als mentor en sinds 2022 ook fulltime als taalteamleider Engels. In die rol is ze onder andere betrokken bij de cursusomgeving, chat, social media strategie, trainingschool en pastors training.

Doneer aan Albert-David Bakker

Albert David Bakker

Software Developer

Albert David is als Software Developer dagelijks bezig met de ontwikkeling en het onderhoud van software voor GlobalRize. Na een bijbelschool te hebben gevolgd wil hij zich inzetten voor de verbreiding van het Evangelie.

Netty van de Berg

Netty van de Berg

Relatiebeheerder

Netty van de Berg is Relatiebeheerder. Zij bouwt mee aan het netwerk van GlobalRize van ondernemers en kerken. Dit zodat betekenisvolle relaties ontstaan en bloeien, waardoor ons werk zich gedragen en gesteund weet.

Rob Boerma

Rob Boerma

Hoofd bedrijfsvoering

Rob werkt bij GlobalRize als Hoofd bedrijfsvoering.  Hij houdt zich bezig met de organisatie van personeelszaken, secretariaat, administratie en huisvesting, rapportages en projectmatig werk.

Marijke Reedijk

Teamleider Design

Marijke Reedijk is teamleider van de grafisch ontwerpers. Samen met een team vormgevers maakt zij wekelijks afbeeldingen voor de Nederlandse en Engelse pagina’s op Facebook en Instagram. Daarnaast verzorgt Marijke het drukwerk en promotiemateriaal van GlobalRize.

Johan Klaver

Johan Klaver

Software Developer

Johan Klaver is Software Developer bij GlobalRize. Hij werkt voornamelijk aan ons ons online cursusplatform, Learnnn.com. Ooit begonnen als hobbyist en toen verder opgeleid tot programmeur, zet hij zijn talenten nu in voor het Koninkrijk van God.

Esther Visser

Redacteur

Esther Visser werkt als schrijver en redacteur bij de afdeling communicatie en fondsenwerving van GlobalRize. Daarnaast is ze betrokken bij het ontwikkelen en redigeren van de online cursussen en schrijft overdenkingen die door GlobalRize online worden aangeboden. 

Gideon van de Weg

Software Developer

Gideon van de Weg is een van onze software developers. Hij is verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van Learnnn.com, ons platform voor e-cursussen. Naast zijn werk bij GlobalRize studeert hij theologie.

Scroll naar boven