Doneer voor een medewerker

Doneer voor een medewerker

Ondersteun een medewerker
bij GlobalRize

Ondersteun een medewerker

GlobalRize is volledig afhankelijk van giften. De algemene inkomsten zijn helaas niet voldoende om de groei van ons werk te financieren. Daarom werken een aantal medewerkers op basis van een financiële ondersteuning van familie, vrienden en mensen die hen en hun werk een warm hart toe dragen. Help je ook mee?

Voordelen voor doneren
van een medewerker

Voordelen voor doneren
van een medewerker

Jouw financiële ondersteuning
stimuleert
de medewerker

Een financiële ondersteuning
stimuleert
de medewerker

Het is altijd fijn als mensen een financiële donatie aan één van onze medewerkers geven. Zij zetten zich dagelijks in om het evangelie wereldwijd bekend te maken. Een financiële donatie geeft hen een impuls om door te gaan. Een waardevolle persoonlijke bemoediging! Doe je mee?

Sponsor een medewerker

Doneer aan Arjan Vaders

Arjan Vaders

Taalteamleider Spaans & Supervisor Taalteams

Arjan Vaders is taalteamleider Spaans en Nederlands en coacht teamleiders van nieuwe talen. Hij was zendeling in Peru en is dankbaar dat hij teams mag aansturen om de GlobalRize-strategie ‘van scherm naar kerk’ waar te maken.

Doneer aan André Scholten

André Scholten

Online marketeer

André Scholten is online marketeer. Hij is o.a. verantwoordelijk voor het plaatsen van artikelen op Biblword.net, het onderhouden van de website GlobalRize.nl, en het ontwikkelen van websites in nieuwe talen.

Doneer aan Jelle Kaptijn

Jelle Kaptijn

Hoofd Online Marketing, IT & Design

Jelle Kaptijn is Hoofd Online Marketing, IT & Design. Vanuit deze rol is hij ook onderdeel van het Management Team van GlobalRize. Hiervoor was hij werkzaam bij diverse webshops.

Teun van Loon

Online marketeer

Teun van Loon is online marketeer en houdt zich o.a. bezig met het ondertitelen van video’s, Google-advertenties, content inplannen op Facebook, en het bevorderen van de groei en het bereik van ons Engelse Twitter-account.

Doneer aan Diederik Koops

Diederik Koops

Financieel administrateur

Diederik Koops is Administrateur. In deze functie houdt hij zich onder andere bezig met grootboek-, debiteuren- en crediteurenadministratie en salarisverwerking. Daarnaast zorgt hij voor de algemene ondersteuning op kantoor.

Doneer aan Naomi Dickhof

HR-coördinator

Naomi Dickhof heeft Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd en heeft daarna een master Sociologie afgerond. Binnen GlobalRize is zij werkzaam als HR-coördinator. In de praktijk houdt dit in dat zij zich bezighoudt met het schrijven en uitrollen van het beleid voor zowel medewerkers als vrijwilligers. Daarnaast neemt zij een aantal HR taken op zich.

Doneer aan Emmie Kaljouw – Conijn

Emmie Kaljouw – Conijn

Projectmanager

Als projectmanager is Emmie onder andere betrokken bij de pastors training, de YouVersion-leesplannen en een toenemend aantal taken binnen het taalteam Engels. Eerder heeft Emmie 17 jaar in de radiotherapie gewerkt, waarbij ze naast de behandeling van patiënten, ook bij internationale onderzoeken en congressen betrokken was. Tevens heeft ze Theologie gestudeerd.

Doneer aan Albert-David Bakker

Albert David Bakker

Software Developer

Albert David is als Software Developer dagelijks bezig met de ontwikkeling en het onderhoud van software voor GlobalRize. Na een bijbelschool te hebben gevolgd wil hij zich inzetten voor de verbreiding van het Evangelie.

Netty van de Berg

Netty van de Berg

Relatiebeheerder

Netty van de Berg is Relatiebeheerder. Zij bouwt mee aan het netwerk van GlobalRize van ondernemers en kerken. Dit zodat betekenisvolle relaties ontstaan en bloeien, waardoor ons werk zich gedragen en gesteund weet.

Rob Boerma

Rob Boerma

Hoofd bedrijfsvoering

Rob werkt bij GlobalRize als Hoofd bedrijfsvoering.  Hij houdt zich bezig met de organisatie van personeelszaken, secretariaat, administratie en huisvesting, rapportages en projectmatig werk.

Marijke Reedijk

Marijke Reedijk

Teamleider Design

Marijke Reedijk is teamleider van de grafisch ontwerpers. Samen met een team vormgevers maakt zij wekelijks afbeeldingen voor de Nederlandse en Engelse pagina’s op Facebook en Instagram. Daarnaast verzorgt Marijke het drukwerk en promotiemateriaal van GlobalRize.

Johan Klaver

Johan Klaver

Software Developer

Johan Klaver is  Software Developer bij GlobalRize. Hij werkt voornamelijk aan ons ons online cursusplatform, Learnnn.com. Ooit begonnen als hobbyist en toen verder opgeleid tot programmeur, zet hij zijn talenten nu in voor het Koninkrijk van God.

Scroll naar boven