Geweldig dat je aan André wilt doneren!

Fijn dat je André wilt ondersteunen

We vinden het super fijn dat je André financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan André zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om André maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens André willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

André Scholten

Mijn naam is André Scholten en ik werk als online marketeer bij GlobalRize. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van artikelen op Biblword.net, het onderhouden van de website GlobalRize.nl, en het ontwikkeen van websites in nieuwe talen.

 

Internet heeft een belangrijke rol gespeeld bij mijn bekering. Toen ik in 2005 als niet-christen meer wilde weten over God, ging ik op zoek op internet naar informatie. 

Ik kende geen mensen in mijn omgeving met wie ik over God kon praten. Internet was een uitkomst. Ik kon de informatie zoeken die ik nodig had en las over de liefde van God, geloof en wetenschap, en andere onderwerpen.

 

Ook heb ik in die periode online een cursus gevolgd waarbij ik meer leerde over Jezus. Ik werd gekoppeld aan een e-coach aan wie ik al mijn vragen kon voorleggen. Ik was erg hongerig en dit was precies wat ik nodig had.

 

Uit persoonlijke ervaring ken ik het belang van evangelisatie via internet en het contact met een persoonlijke online mentor, zoals GlobalRize dat heeft.

 

Internet is laagdrempelig, anoniem, en mensen zijn geneigd om redelijk snel open te zijn over hun relatie met God en andere persoonlijke onderwerpen.

 

Sinds een aantal jaren ben ik bezig met online evangelisatie en heb ik sterk het verlangen om mensen online te bereiken met het Evangelie. Internet biedt geweldige mogelijkheden hiervoor.

 

Help jij mij om mensen online een stap dichter bij Jezus te brengen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van André

Ontvang elke maand een update

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van André

Ontvang elke maand een update

Vul het formulier in en verras André met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk André Scholten.

Scroll naar boven