Geweldig dat je aan Arjan wilt doneren!

Fijn dat je Arjan wilt ondersteunen

We vinden het super fijn dat je Arjan financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Arjan zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Arjan maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Arjan willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Arjan Vaders

Sinds april 2021 is hij 40 uur aan het werk voor GlobalRize. De afgelopen jaren was hij al betrokken als Taalteamleider Spaans en het coachen van taalteamleiders. Arjan coördineert het team van Coaches Taalteams, is betrokken bij het opzetten van de GlobalRize strategie in nieuwe talen o.a. in India en coacht diverse taalteamleiders nog steeds zelf. Verder is hij lid van het managementteam.

Voor zijn werk bij GlobalRize bouwt hij voor 100% zijn eigen achterban op voor financiële steun. Wil jij hem sponsoren voor deze missie? GlobalRize heeft een ANBI status, dus je gift is aftrekbaar. Label je gift met: t.b.v. Arjan Vaders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Arjan

Ontvang elke maand een update

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Arjan

Ontvang elke maand een update

Vul het formulier in en verras Arjan met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk Arjan Vaders.

Scroll naar boven