Geweldig dat je aan Diederik wilt doneren!

Fijn dat je Diederik wilt ondersteunen

We vinden het super fijn dat je Diederik financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Diederik zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Diederik maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Diederik willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Doneer aan Diederik Koops

Diederik Koops

Hallo! Mijn naam is Diederik koops en ik ben financieel administrateur en office manager bij GlobalRize. Vanuit mijn ondersteunende functie mag ik vormgeven aan de zendingsopdracht die ons gegeven is vanuit de Bijbel.

 

Ik ben opgegroeid in een kerkelijke gemeente waar de zendingsboodschap altijd veel aandacht kreeg. Vele personen vanuit mijn gemeente zijn in binnen- en buitenland uitgezonden als zendeling.

Vanwege mijn ziektebeeld was mij echter wel duidelijk geworden dat dit niet voor mij weggelegd zou zijn. Toch bleef de opdracht ‘Ga heen en maak alle volken tot Mijn discipelen’ mij bij. Na mijn HBO-studie Logistiek en Economie ging ik aanvankelijk solliciteren. De meeste banen in deze sector hebben echter een 40-urige werkweek. Dit was/is door mijn ziektebeeld voor mij fysiek niet haalbaar en dus vond ik geen geschikte baan.

 

Een aantal maanden later kwam ik met Frans de Lange in gesprek die een paar weken daarvoor Operationeel directeur was geworden bij GlobalRize. Na een goed gesprek bleek het te klikken en mocht ik mijn plekje vinden in een jonge, nog in ontwikkeling zijnde kantoororganisatie! Eerst als vrijwilliger en later als betaalde kracht. Na vele verschillende functies en opdrachten ben ik uiteindelijk terecht gekomen in de functie van financieel administrateur. Hier mag ik ook deels de kennis vanuit mijn opleiding gebruiken. Mijn taken zijn onder andere:

 

  • Verzorgen van grootboekadministratie (inboeken van ontvangsten en uitgaven in het boekhoudsysteem);
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie (verwerken van facturen, incassobeheer, bewaken van overeenkomsten);
  • Verwerken van declaraties van medewerkers/vrijwilligers;
  • Periodiek afsluiten van de financiële administratie (opmaken van resultatenrekening/balans);
  • Laten verzorgen van fiscale aangiften (loonbelasting);
  • Laten verzorgen van de salarisadministratie;
  • Opmaken van periodieke financiële rapportages en aanleveren van financiële gegevens voor bijv. begrotingen.

Daarnaast mag ik als office manager zorgen voor de algemene ondersteuning op kantoor. Denk aan het verwerken van post, archiveren van documenten en drukwerkbeheer.

 

Zo mag ik toch door mijn dagelijkse werk een bijdrage leveren aan de verspreiding van het evangelie over de hele wereld. Nog elke dag ben ik dankbaar dat ik op deze plek terechtgekomen ben!

Vul het formulier in en verras Diederik met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk Diederik Koops.

Scroll naar boven