Geweldig dat je aan Esther Visser wilt doneren!

Fijn dat je Esther Visser wilt ondersteunen

We vinden het superfijn dat je Esther financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Esther zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Esther maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Esther willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Esther

Esther Visser werkt als schrijver en redacteur bij de afdeling communicatie en fondsenwerving van GlobalRize. Ze verzorgt de maandelijkse nieuwsbrief en andere publicaties. Ook verzamelt ze getuigenissen van mensen die door het werk van GlobalRize zijn aangeraakt. Esther is daarnaast betrokken bij het ontwikkelen en redigeren van de online cursussen en schrijft overdenkingen die door GlobalRize online worden aangeboden. 

Esther was van 2000-2015 kerkplanter in Thailand. Ervaring met schrijven en redigeren heeft ze opgedaan als eindredacteur van het blad De Waarheidsvriend van de Gereformeerde Bond binnen de PKN.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Esther

Ontvang elke maand een update

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Esther

Ontvang elke maand een update

Vul het formulier in en verras Esther met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk Esther Visser.

Scroll naar boven