Geweldig dat je aan Jelle wilt doneren!

Fijn dat je Jelle wilt ondersteunen

We vinden het super fijn dat je Jelle financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Jelle zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Jelle maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Jelle willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Doneer aan Jelle Kaptijn

Jelle Kaptijn

Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij GlobalRize. Eerst als online marketeer, daarna als teamleider Online Marketing en nu als Hoofd Marketing, IT & Design. Ik ervaar het in de eerste plaats als een grote zegen dat ik met mijn dagelijks werk mag meewerken aan de verspreiding van het evangelie over de hele wereld.

 

Als rasechte Urker woon ik al bijna mijn hele 37-jarige leven op dit mooie dorp.

Na een uitstapje op kamers in Groningen voor mijn studie Geschiedenis ben ik in 2014 getrouwd en woon ik nu met mijn vrouw Nelleke en onze drie kinderen Kornelis (6), Albert (4) en Alie (1) in het oude dorp van Urk. We zijn lid van de Gereformeerde Kerk Urk, waar ik ook dienst mag doen als ouderling.

 

Ik houd ervan om me te verdiepen in geschiedenis en theologische en/of Bijbelse onderwerpen. Ook voor een goed gesprek of de gezelligheid van een groep ben ik altijd wel te porren. Mijn hobby’s bestaan uit sporten (basketbal en tennis), gitaarspelen, een bordspel doen met vrienden, lezen en met Lego bouwen.

 

Na het afronden van mijn opleiding ben ik in de wereld van retail en webshops terechtgekomen als tekstschrijver. Hier heb ik veel geleerd over het bereiken van mensen en over marketing in de brede zin.

 

Bij mijn vorige werkgever heb ik Jan Schraal leren kennen die op een gegeven moment fulltime ging werken voor een mij toen nog onbekende zendingsorganisatie. In januari 2019 vroeg hij mij of ik zijn werkzaamheden bij GlobalRize wilde overnemen in verband met een studie in het buitenland. Ik heb hier lang over nagedacht, maar Nelleke en ik voelden ons geleid om deze stap te zetten en we zijn blij dat dat ik nu bij GlobalRize mag werken.

 

 

In 2021 ben ik leiding gaan geven aan het IT-team. Op dit moment hebben we 2 programmeurs in dienst en zijn er een heleboel vrijwilligers actief die dit werk ondersteunen. Het is altijd uitdagend om de vele wensen die er zijn in te plannen. In 2021 ben ik ook verantwoordelijk geworden voor het Design-team. In die hoedanigheid probeer ik Marijke als teamleider te helpen bij het aansturen van haar team.

 

Wat betreft online marketing kunnen we het inmiddels niet meer af met één online marketeer bij GlobalRize en mag ik leiding geven aan een team van 4 personen die in totaal voor 2.8 FTE in dienst zijn. Onze taken bestaan uit:

 
  • Ondersteunen van taalteams over de hele wereld
  • Adverteren op Facebook
  • Adverteren via Google
  • Onderhouden en verbeteren van onze verschillende websites
  • Registreren, analyseren en rapporteren van gegevens via tools zoals Google Analytics
  • Versturen en opmaken van de nieuwsbrief

Verder zijn er nog heel veel bijkomende zaken waar je al snel bij wordt betrokken, zoals het organiseren van evenementen, het uitdenken van acties en het controleren of schrijven van teksten.

Collega over Jelle

Doneer aan Arjan Vaders

“Heb jij ook van die collega’s die supersnel klaar staan om je verder te helpen met je vraag, project of als je samen ergens aan werkt? Jelle is die collega voor mij. Wij werken samen in het opzetten van de verschillende talen op Facebook, Instagram en op de websites met artikelen. Jelle is een harde werker, heeft overzicht, is kostenbesparend bezig en wil voor elke euro het beste bereik en resultaten halen. Als ik statistieken nodig heb of een advertentie wil lanceren: Jelle is binnen handbereik en regelt het in. Hij komt met de juiste feedback op het goede moment. Naast het marketeer werk wat hij doet is Jelle een fijne, betrokken collega. Hij heeft jullie steun nodig.”

 

Arjan Vaders
Taalteamleider Spaans & Supervisor Taalteams 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Jelle

Ontvang elke maand een update

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Jelle

Ontvang elke maand een update

Vul het formulier in en verras Jelle met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk Jelle Kaptijn.

Scroll naar boven