Geweldig dat je aan Marijke wilt doneren!

Fijn dat je Marijke wilt ondersteunen

We vinden het super fijn dat je Marijke financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Marijke haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Marijke maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Marijke willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Marijke Reedijk

Marijke Reedijk is teamleider van de grafisch ontwerpers. Samen met een team vormgevers maakt zij wekelijks afbeeldingen voor de Nederlandse en Engelse pagina’s op Facebook en Instagram. Daarnaast verzorgt Marijke het drukwerk en promotiemateriaal van GlobalRize.

Vul het formulier in en verras Marijke met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk Marijke Reedijk.

Scroll naar boven