Geweldig dat je aan Netty wilt doneren!

Fijn dat je Netty wilt ondersteunen

We vinden het super fijn dat je Netty financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Netty haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Netty maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Netty willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Netty van de Berg

Netty van de Berg

Netty is relatiemanager. Zij bouwt mee aan het netwerk van GlobalRize van ondernemers en kerken. Dit zodat betekenisvolle relaties ontstaan en bloeien, waardoor ons werk zich gedragen en gesteund weet.

 

Aangenaam, mijn naam is Netty! (Bijna niet meer) 23 jaar oud. Na het VWO ben ik naar de Universiteit Utrecht gegaan als oudste thuis van een meidengezin.

Ik koos met Culturele Antropologie voor een holistische blik, terwijl ik me tegelijkertijd kon specialiseren door een minor Religiewetenschappen. Al snel was namelijk duidelijk dat in de wereld van mens en maatschappij, in religie, mijn echte roeping lag als antropoloog, gedreven door de opdracht van de Heere Jezus.

 

Voor mijn bachelorproject, dat ook bestond uit veldwerk, onderzocht ik een opvallende en innovatieve Amsterdamse christelijke gemeenschap binnen een orthodox kerkverband. De verbinding met praktische theologie/missiologie was gelegd, en ik kon daarmee doorstromen naar ‘Church and Mission in the West’ aan de Theologische Universiteit Kampen. Na hiervan wat colleges te hebben geproefd, wist ik dat ik in het juiste interessegebied beland was voor mijn missionaire inslag en hart voor de Kerk. Begin 2022 heb ik vroegtijdig de theorie verruild voor dat werkveld: GlobalRize. 

 

Zodat ik het belang van evangelieverkondiging handen en voeten mag geven en lekker de praktijk in kan gaan. Hier hoop ik nu mee te bouwen aan het netwerk van ondernemers en kerken. Zodat betekenisvolle relaties ontstaan en bloeien, waardoor ons werk zich gedragen en gesteund weet. Als relatiemanager zal ik deze contacten namelijk onderhouden namens GlobalRize. Harten proeven bij de thee (want koffie drink ik niet ;-)). Vooralsnog heb ik eerst geproefd van wat inhoudelijke taken om feeling te krijgen binnen de organisatie, voordat ik haar representeer naar buiten toe. Zegen in jullie werk. 

Vul het formulier in en verras Netty met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk Netty van de Berg.

Scroll naar boven