Geweldig dat je de onbereikten in het Amhaars wilt bereiken

Geweldig dat je de onbereikten in het Amhaars wilt bereiken

Je steunt dit project al vanaf € 250,-

Donaties vanaf € 250,- stellen ons in staat om gerichte en effectieve activiteiten uit te voeren. We houden je graag persoonlijk op de hoogte van de voortgang en de impact van de activiteiten die dankzij jouw steun uitgevoerd worden. 

Jouw donatie heeft impact

We vinden het geweldig dat je dit project financieel wilt ondersteunen. Met jouw gift kunnen we het evangelisatiewerk van GlobalRize voortzetten. Namens alle medewerkers alvast hartelijk dank voor je gift!

 

Mocht dit project méér financiële steun ontvangen dan nodig is voor de realisatie ervan, dan behoudt GlobalRize zich het recht voor om de gedoneerde bedragen in te zetten op een vergelijkbaar project elders in de wereld.

 

Komt er onvoldoende binnen voor het gehele project, dan bekijken we welke onderdelen ervan wél gerealiseerd kunnen worden.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381). Ook voor ondernemers kan er belastingvoordeel zijn, zie website Belastingdienst.

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

Vraag & antwoord

Voor het steunen van GlobalRize kunt u rekeningnummer NL03RABO0300564686 gebruiken, t.n.v. Stichting GlobalRize Nederland. Wilt u als omschrijving het te ondersteunen project vernoemen, of “Waar het nodig is” voor een algemene gift?

 

Stichting GlobalRize is een ANBI-instelling. Donaties aan GlobalRize mogen worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Ons RSIN nummer is 853766381. Dit nummer heeft u nodig bij uw belastingaangifte als u uw donatie als aftrekpost wilt opvoeren.

 

Stichting GlobalRize staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60103450.

 

Heeft u hulp nodig bij het overmaken van uw gift? Dan kunt bellen naar naar: +31 (0)525 795 002 (op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur).

 

Dankzij onze ANBI-status kunt u standaard uw giften aan Stichting GlobalRize als aftrekpost bij uw belastingaangifte opvoeren als deze tussen de 1% en 10% van uw verzamelinkomen zijn.

 

Periodieke schenking
Wilt u maximaal profiteren van het belastingvoordeel over al uw schenkingen aan het GlobalRize? En uw giften voor de komende jaren goed geregeld hebben?

 

Ga dan een periodieke schenkingsovereenkomst met GlobaRize aan. In deze overeenkomst legt u voor minimaal 5 jaar vast dat u een vast bedrag per jaar gaat schenken. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

 

Door slim om te gaan met dit belastingvoordeel kunt u uw donatiebedrag zelfs verhogen. De belastingdienst betaalt in dat geval mee aan uw gift.

 

Stel dat u jaarlijks € 500,- wilt schenken en u telt uw voordeel daarbij op, dan steunt u het zendingswerk met een bedrag van € 704,- (bij 40,8%) en € 760,- (bij 52%) jaarlijks.

 

Bruto geeft u meer, maar netto blijft u hetzelfde betalen. Voordeel is dat GlobalRize meer mensen online kan bereiken met het evangelie met uw gift.

 

Met het formulier dat u hier kunt downloaden is het eenvoudig en zonder notaris geregeld: download het formulier.

 

Voor het invullen van dit document heeft u een Adobe PDF reader nodig: download hier een gratis PDF reader.

 

We kunnen het ons voorstellen dat u graag eerst persoonlijk contact wilt hebben voordat u een grote schenking doet namens uzelf of vanuit een stichting of vermogensfonds. In een persoonlijk gesprek met onze operationeel directeur Frans de Lange kunt u uw wensen kenbaar maken. Samen bekijkt u dan welke schenkingsvorm het beste bij u past.

 

Neem telefonisch contact op via: +31 (0)6 53 23 39 91. Of mail naar info@globalrize.nl.

 

Scroll naar boven