Filipijnen

Filipijnen

Opsomming-2

Kies een evangelist in Filipijnen

Opsomming-2

Kies een evangelist in Filipijnen

Op de Filipijnen is ongeveer 83% van de bevolking rooms-katholiek en het totaal aantal christenen is zelfs 94% van de bevolking. Protestantse christenen vormen bijna 11% van de bevolking.

Voordelen voor doneren
van een evangelist

Voordelen voor doneren
van een evangelist

Jouw financiële ondersteuning
stimuleert
de evangelist

Een financiële ondersteuning
stimuleert
de medewerker

Het is altijd fijn als mensen een financiële donatie aan één van onze evangelisten geven. Zij zetten zich dagelijks in om het evangelie wereldwijd bekend te maken. Een financiële donatie geeft hen een impuls om door te gaan. Een waardevolle persoonlijke bemoediging! Doe je mee?

Nocel

Mijn verlangen is om het evangelie aan kinderen door te geven. Daarom doe ik kinderevangelisatie op het eiland Palawan. Daarnaast ben ik actief in kerkplanting.

Lorebeth

Mijn naam is Lorebeth. Ik ben chatmedewerker in het Tagalogteam van Globalrize. Wij staan mensen te woord die met allerlei levensvragen bij ons aankloppen.

Rita Sena

Mijn naam is Rita Sena, ik ben 69 jaar oud, getrouwd met Perry en we hebben drie zonen. Bezig zijn voor GlobalRize is een passende bediening voor mensen op onze leeftijd. Terwijl we gewoon thuis zijn, kunnen we door dit online werk onze God dienen. 

Spelregels ‘Sponsor een evangelist’
stimuleert

Spelregels ‘Sponsor een evangelist’
stimuleert

Je sponsort in principe de door jou gekozen evangelist. Mocht deze door externe of persoonlijke oorzaken niet meer in de gelegenheid zijn om zijn/haar werkzaamheden maandelijks te verrichten, dan ga je ermee akkoord dat de sponsorgelden ter beschikking worden gesteld aan een andere vrijwilliger van hetzelfde taalteam, of van een taalteam in hetzelfde deel van de wereld.

Contact

Contact

Twee keer per jaar ontvang je een update van ons sponsorprogramma.

Scroll naar boven