Opsomming-3

Geweldig dat je Lorebeth wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Lorebeth wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Lorebeth financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Lorebeth haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Lorebeth maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Lorebeth willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Lorebeth

Mijn naam is Lorebeth. Ik ben chatmedewerker in het Tagalogteam van Globalrize. Wij staan mensen te woord die met allerlei levensvragen bij ons aankloppen.

Verlaten

Ik ben een alleenstaande moeder met twee dochters van 3 en 6 jaar oud en woon op Cebu, een eiland dat bij de Filipijnen hoort.Mijn man heeft mij verlaten; sindsdien sta ik er alleen voor. Mijn ex betaalt ook niet mee aan de opvoeding van mijn kinderen. Ik werk op een school als lerares. Dat is best zwaar maar ik doe met veel liefde voor mijn kinderen, want ik houd veel van hen. Ik klaag niet, want ik weet dat er niets gebeurt zonder reden; God zal hier vast een bedoeling mee hebben. Ik heb geen vaste oppas. Dat betekent dat het een uitdaging is om tijd te vinden om mee te werken in Gods Koninkrijk.

 

Heerlijk om in Gods Koninkrijk bezig te zijn

Door een vriend ben ik gevraagd om mee te doen aan de verspreiding van het evangelie via internet. Ik maak nu deel uit van het Tagalogteam van GlobalRize. We beantwoorden de vragen van de twee Facebookpagina’s in het Engels en in het Tagalog (de officiële taal op de Filipijnen). Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in Zijn Koninkrijk. Ik ben ook blij dat ik in het team zit, zodat we de zoekers die ons benaderen Bijbelse antwoorden kunnen geven en hen tot Jezus te leiden.

 

Gedachten van vrede

Er is een tekst in de Bijbel die mij enorm aanspreekt. Dat is Jeremia 29 vers 11:

Ik immers, Ik ken de gedachten die Ik over u koester, spreekt de HEERE. Het zijn gedachten van vrede en niet van kwaad, namelijk om u toekomst en hoop te geven.”

Een zegen van God en voor u allen een vriendelijk groet vanuit de Filipijnen.

 

(Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.)

Lorebeth wordt op dit moment al financieel ondersteund!

Ga naar Sponsor een evangelist om een andere evangelist te ondersteunen.

Scroll naar boven