India

India

Opsomming-2

Kies een evangelist in India

Opsomming-2

Kies een evangelist in India

In India is het christendom de op een na grootste minderheidsreligie na de islam, met ongeveer 28 miljoen volgelingen, die 2,3 procent uitmaken van de Indiase bevolking.

Voordelen voor doneren
van een evangelist

Voordelen voor doneren
van een evangelist

Jouw financiële ondersteuning
stimuleert
de evangelist

Een financiële ondersteuning
stimuleert
de evangelist

Het is altijd fijn als mensen een financiële donatie aan één van onze evangelisten geven. Zij zetten zich dagelijks in om het evangelie wereldwijd bekend te maken. Een financiële donatie geeft hen een impuls om door te gaan. Een waardevolle persoonlijke bemoediging! Doe je mee?

Kishan Sam

Mijn naam is Kishan Sam. Ik ben mentor in het Telugu team. Ik ben opgegroeid in een Hindoe familie. Mijn moeder was een priesteres. 

Shivam

Mijn naam is Shivam. Ik heb een hindoe-achtergrond. Ik ben chatmedewerker voor GlobalRize in het Hindi en Engels.

Bikku Babu

Ik zet mij in als chatmedewerker voor GlobalRize in het Hindi-team. Ik ben pastor in Jamshedpur, Jharkhand (India) bij de Assembly of Believers Church.

Elizabeth

Mijn naam is Elizabeth. Ik kom uit een Hindoestaans gezin. In 2004 kwam ik tot geloof in de Here Jezus Christus. Ik ben chatmedewerker voor GlobalRize.

Selina

Mijn naam is Selina. Ik breng het evangelie in WhatsAppgroepen voor GlobalRize. Ik ben geboren en opgegroeid in een christelijke familie in Kerala, een staat in het zuiden van India.

Pandu

Mijn naam is Pandu en ik ben mentor in het Telugu team. Ik heb een Hindoe-achtergrond. In 2013 heb ik Jezus Christus als mijn persoonlijke Verlosser aanvaard.

Sony

Mijn naam is Sony. Ik ben arts van beroep. In het laatste jaar van mijn studie ben ik gedoopt.

 

Ik heb een moslimachtergrond. Tijdens mijn jeugd leerde ik van mijn vader over de islam. Door mijn moeder voelde ik me echter aangetrokken tot Jezus.

Elias

Mijn naam is Elias, ik ben 26 jaar oud en heb een hindoe-achtergrond. Ik ben mentor in het Telugu team.

Moni

Dankzij Gods genade heb ik Christus leren kennen. Hij is mijn liefdevolle Gids.


Pastor Azaad, de leider van het Telugu-team, heeft me met Bijbelwoord laten kennismaken. Ik ben dankbaar voor alles wat ik van Christus heb geleerd, ook in de praktijk. Hij heeft Zijn trouw bewezen en laat mij nooit in de steek, zelfs wanneer ik ontrouw ben.

Sudha

Mijn naam is Sudha. Ik woon in Nizamabad en werk daar in de IT- sector. Ik ben mentor in het Telugu team.

 

Op een zondag bezocht ik een kerkdienst en daar hoorde ik het goede nieuws over onze Here Jezus Christus. Ik was nieuwsgierig naar de Bijbel en naar de Auteur ervan.

Zechariah

Mijn naam is Zechariah. Ik kom uit een Hindoe familie. In 2005 leerde ik de Here Jezus Christus kennen, kwam tot geloof in Hem en besloot Hem te volgen. Ik ben chatmedewerker voor GlobalRize.

Shyamala

Mijn naam is Shyamala en ik woon in Madhya Pradesh, India. Ik woon samen met mijn schoonouders, schoonzus, mijn man en mijn twee kinderen. Ik vind het een voorrecht om me voor GlobalRize in te mogen zetten. Dat doe ik door het evangelie te delen in WhatsAppgroepen.

Prem

Mijn naam is Prem. Ik verzorg het WhatsAppprogramma in India en ben actief voor de Hindi Facebookpagina. Graag deel ik mijn getuigenis met jullie.

Manoj

Mijn naam is Manoj en ik woon in Uttar Pradesh. Ik ben gezegend met een fijne vrouw en twee dochters en ik ben pastor in mijn woonplaats. Ik zet mij in voor GlobalRize als chatmedewerker. 

Kanti

Kanti woont in Uttar Pradesh en is getrouwd. Haar man is voorganger en samen hebben ze twee prachtige dochters. Kanti is chatmedewerker voor GlobalRize.

Davis

Davis woont in Madhya Pradesh in India samen met zijn ouders, zus, vrouw en twee kinderen. Hij is jeugdcoördinator in zijn kerk en is chatmedewerker voor GlobalRize.

Arya

Arya woont in Uttar Pradesh, India. Ze groeide op in een christelijk gezin maar was aanvankelijk christen in naam. Nu wijdt ze haar leven toe aan Jezus Christus. Ze is chatmedewerker voor GlobalRize.

Archita

Archita komt uit Uttar Pradesh, India. Ze is niet getrouwd en is geboren en opgegroeid in een christelijk gezin. Ze is chatmedewerker voor GlobalRize. 

Rose

Mijn naam is Rose uit India. Ik zet me in om via WhatsApp het evangelie te delen. 

David

Mijn naam is David. Ik heb een Hindoe-achtergrond en aanbad verschillende goden en godinnen. Ik kwam tot geloof in Jezus Christus en deel nu het evangelie via WhatsAppgroepen.

Spelregels ‘Sponsor een evangelist’
stimuleert

Spelregels ‘Sponsor een evangelist’
stimuleert

Je sponsort in principe de door jou gekozen evangelist. Mocht deze door externe of persoonlijke oorzaken niet meer in de gelegenheid zijn om zijn/haar werkzaamheden maandelijks te verrichten, dan ga je ermee akkoord dat de sponsorgelden ter beschikking worden gesteld aan een andere vrijwilliger van hetzelfde taalteam, of van een taalteam in hetzelfde deel van de wereld.

Contact

Contact

Twee keer per jaar ontvang je een update van ons sponsorprogramma.

Scroll naar boven